Nakon velike drame Zvezda poražena od Žalgirisa

Posle velike drame i neizvesne završnice, košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Žalgirisa rezultatom 91:93 u sklopu 26. kola Evrolige.

Sport 09.02.2024 | 22:23
Nakon velike drame Zvezda poražena od Žalgirisa

Crveno-beli su na ovaj način propustili možda i poslednju šansu da se priključe borbi za plasman u doigravanje, šanse su za to veoma male...

Veliki hendikep zadesio je crveno-bele pred večerašnji meč, pošto u protokolu nisu bili Miloš Teodosić i Branko Lazić, koji su veoma bitni šrafovi u ovoj ekipi.

Znali su crveno-beli da će im večeras biti veoma teško, pošto je Andrea Trinkijeri uspeo da preporodi ekipu, koja je vezala četiri uzastopna trijumfa pred dolazak u Beograd.

Već posle uvodnih minuta, jasno je bilo da ćemo gledati vrlo neizvestan meč. Obe ekipe maksimalno oprezno su ušle u utakmicu, na semaforu je viđena rezultatska klackalica, igralo se prilično tvrdo a "lepršave" košarke skoro da nije bilo.

Nedović raspoloženo ušao u meč, očekivalo se da će on biti taj koji će eksplodirati usled odsustva Teodosića, ali je iskusnog plejmejkera dostojno zamenio Jago, koji je delio aistencije kao od šale.

Na momente, odbrana crveno-belih bila je ispod svakog mogućeg nivoa, gosti su igrali sjajno u tranziciji, protok lopte je bio fantastičan pa su igrači u zelenim dresovima često ostajali sami na trojci i pogađali otvorene šuteve.

(Kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar