Partizan i navijači se oprostili od Dejana Milojevića

Utakmica 18. kola ABA lige između Partizana i Mege počela je večeras odavanjem počasti prerano preminulom Dejanu Milojeviću, nekadašnjem košarkašu "crno-belih" i dugogodišnjem treneru Mege.

Sport 22.01.2024 | 19:48
Partizan i navijači se oprostili od Dejana Milojevića

Na delu tribine gde su smešteni najverniji navijači Partizana istaknuti su transparenti sa imenom i likom Milojevića. Klub je pred početak utakmice na zlatnu stolicu u Areni postavio dres sa brojem 13 i ostavio belu ružu u čast Milojevića.

Pre početka utakmice pušten je video klip sa najlepšim potezima i koševima Milojevića u dresu "crno-belih". Usledio je višeminutni aplauz i skandiranje Milojevićevog imena navijača, kojih je večeras u beogradskoj Areni bilo više od 21 hiljade. Zatim je pred sam početak utakmice održan minut ćutanja.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели KURIR sport (@kurirsport_)

Među brojnim prijateljima i rodbinom Dejana Milojevića bio je i Duško Vujošević, njegov trener iz vremena dok je bio igrač Partizana.

Tu su bili i njegovi nekadašnji saigrači i prijatelji, bivši košarkaši Veselin Petrović, Ratko Varda, Luka Bogdanović, Predrag Šuput, Milenko Tepić, Novica Veličković, Miroslav Berić, Saša Pavlović, Zlatko Bolić, Vule Avdalović...koji su nosili crni dres sa brojem 13. Milojević je preminuo u Sjedinjenim Američkim Državama 17. januara, u 47. godini, a datum sahrane u Beogradu biće naknadno objavljen.

(Tanjug) Foto:Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar