Putnik proveo ceo let zaglavljen u toaletu!

Na letu aviokompanije SpiceJet dogodio se bizaran incident u kome je putnik presedeo let u toaletu aviona! Mislili ste da je sedenje na srednjem sedištu grubo? Putnik SpiceJeta imao je najgore iskustvo letenja ikada, nakon što je bio zarobljen u toaletu tokom skoro celog leta.

Zanimljivosti 19.01.2024 | 15:30
Putnik proveo ceo let zaglavljen u toaletu!

“Putnik se nažalost zaglavio u toaletu na oko sat vremena“, navodi se u saopštenju budžetske avio-kompanije u kojoj se govori o neobičnom incidentu tokom leta za putnika njihove aviokompanije.

Neimenovani putnik aviona je navodno otišao da iskoristi toalet ubrzo nakon poletanja na noćnom letu koji je trajao sat i 45 minuta od Mumbaja do Bengalurua u utorak, izvestio je Indijan Ekspres.

Međutim, kada je pokušao da ode iz toaleta nakon što je obavio svoj posao, vrata se nisu otvorila zbog kvara brave, što je efektivno zarobilo putnika u toaletu aviona, prema izjavi avio kompanije.

Posada i drugi putnici su očajnički pokušavali da oslobode putnika iz “pritvora” tolaeta, ali bezuspešno. Kao rezultat toga, skoro ceo let je putnik aviona je proveo u toaletu istog.

U pokušaju da smire putnika tokom njegovog sranja u letu, članovi posade gurnuli su poruku ispod vrata a pregovarači FBI pokušavali su da uvere “taoca toaleta” aviona piše portal new york post

“Gospodine, dali smo sve od sebe da otvorimo vrata, međutim, nismo mogli“, navodi se u pismu.”Ne paničite. Slećemo za nekoliko minuta, zato vas molim da zatvorite poklopac wc šolje i sedite na njega i osigurajte se. Čim se glavna vrata otvore, doći će inženjer.”

Njegovo usamljeno kažnjavanje je konačno završilo po sletanju. Dvojica inženjera su se ukrcala u letelicu i razvalila vrata, spasavajući zarobljenog putnika aviona od strane toaleta, nakon čega je dobio „trenutnu medicinsku pomoć“.

Avio-kompanija je od tada izdala papir za punu nadoknadu troškova njegovog leta odnosno zbog toga što je toalet “držao putnika kao taoca”

„SpiceJet žali i izvinjava se zbog neprijatnosti izazvanih putnicima“, rekli su. „Putniku je obezbeđen pun povraćaj novca.“

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar