Osmočlana porodica iz Kine živi u luksuznom hotelu skoro godinu dana!

Osmočlana porodica u Kini uzburkala je “duhove” na društvenim mrežama zbog svog nekonvencionalnog izbora načina života. Umesto u kući, osmočlana porodica živi u luskuznom hotelu!

Zanimljivosti 11.01.2024 | 16:28
Osmočlana porodica iz Kine živi u luksuznom hotelu skoro godinu dana!

Porodica iz grada Kinetako živi već 229 dana odnosno boravi u luksuznom hotelu i čini se da neće da uskoro neće dustati od neobičnog životnog aranžmana- života u hotelu.

Svi članovi porodice odseli su u hotelu u gradu Nanjang gde plaćaju 1.000 juana (približno 128 evra US$140) dnevno. Osmočlana porodica deli apartman sa dnevnim boravkom i dve dvokrevetne sobe.

Pošto je cena sobe all inclusive, porodica ne mora da plaća doplatu za struju, vodu, parking ili grejanje. Porodica je toliko zadovoljna svojim načinom života da sada planira da ostatak života provede u luksuznom hotelu!.

Zanimljiva i pomalo čudna priča došla je do izražaja kada je na društvenim mrežama podeljen video koji prikazuje članove porodice kako stoje u prostoriji u kojoj se nalaze sofa, TV i stolice i ispunjeni svakodnevnim životnim potrepštinama poput odeće, hrane i vode.

“Danas je 229. dan našeg boravka u hotelu. Soba košta 1.000 juana dnevno. Naša osmočlana porodica živi veoma dobro. Osećamo se srećno što živimo ovde, pa planiramo da živimo u hotelu do kraja života”, rekao je član porodice Mu Ksue. Ona je dodala da im je hotel dao posebnu cenu za dugoročni najam piše South China Morning Post

U drugom videu, Mu je obavestila da njena porodica poseduje šest nekretnina i da su dobrog finansijskog stanja

“Nikada nisam mislio da će ovakav način života pomoći u uštedi novca. Samo osećam da to čini sve zgodnim. Osećamo se srećno što živimo ovde, tako da planiramo da živimo u hotelu do kraja života“

Dok su neki korisnici interneta bili fascinirani ovim alternativnim životnim aranžmanom, drugi su ga smatrali prilično smešnim, a neki su rekli da bi taj aranžman mogao biti neprijatan za ostale članove porodice.

Prema informacionoj platformi za nekretnine Anjuke, prosečna kirija za dvosoban stan u Šangaju dostigla je 20.000 juana (2.815 dolara odnosno 2.570 evra) mesečno, bez komunalija. Boravak u hotelu, s druge strane, iznosi 30.000 juana (3.856 evra) mesečno, suma koja uključuje bukvalno sve (all inclusive)

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar