Šiša i brije mušterije sedeći im u krilu oskudno obučena! (VIDEO)

Rođena je u kalifornijskom gradu Čiku, danas živi i radi u Las Vegasu, a predstavlja se kao Kara Vera. Po zanimanju je frizerka, a izdvaja je to što svojim mušterijama sjedi u krilu u erotskom donjem vešu dok im šiša kosu ili brije brade.

Zanimljivosti 27.12.2023 | 15:25
Šiša i brije mušterije sedeći im u krilu oskudno obučena! (VIDEO)

S takvom praksom započela je prije devet godina, a tokom nedavnog intervjua je priznala da svojim klijentima dopušta i da joj pritom miluju grudi za pravu cijenu.

U prevodu, za dodatnih 180 evra klijenti se mogu dobro upoznati s njezinim bujnim poprsjem pomoću dodira, pa čak i u trenucima dok im Vera uređuje intimne dijelove tijela.

 

@karasfadess

Im in vegas🥰🦄✨

♬ Blicky - Fresh X Reckless

Da, i to je na popisu usluga koje pruža, a ako je tako dogovoreno, mušteriji će omogućiti i jednosatnu masažu za 270 evra.

Šišanje inače naplaćuje 115 evra, isto toliko stoji i uređivanje brade, a na Instagramu je nedavno prikazala da su se za njezine usluge počele interesovati i žene.

Pojedini njeni snimci na TikToku skupili su do danas više miliona pregleda, a nedavno je izvor dodatne zarade pronašla na OnlyFansu.

 

@karasfadess IG @ karasfades #femalebarber #barbergirls #haircut #beardtrim #shave #facial #losangeles #fyp #viral ♬ original sound - Kara Vera LV Barber

(nezavisne.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar