Šefica kupila svom timu greb-greb srećke za božićni poklon pa osvojili premiju!

Šefica u Medicinskom centru za zdravstvenu zaštitu životne sredine iz Kentakija darovala je svoje zaposlene greb greb tiketima , a to se pretvorilo u lep lutrijski dobitak od nekoliko hiljada dolara za njen ceo tim.

Zanimljivosti 14.12.2023 | 15:27
Šefica kupila svom timu greb-greb srećke za božićni poklon pa osvojili premiju!

Lutrija Kentakija kaže da Šila Kolter radi u Medicinskom centru za zdravstvenu zaštitu životne sredine. Kupila je srećke za svoj tim kao božićni poklon.

Prvobitno je kupila druge poklone za svoj tim, ali paketi nisu stigli na vreme.

“Naša radna božićna zabava bila je početkom ove godine. Naručila sam neke artikle preko interneta, ali nisu stigli pre zabave“, rekala je Kolter u saopštenju za javnost. “Dakle, odlučila  sam da umesto toga kupima tikete Scratch-off.“

Ali pobednički lutrijski greb greb listić nije došao odmah. Kolter je kupila za 30 dolara manjih lutrijskih tiketa (1$) koje je podelila. Na jednoj kartici dobili su 50 dolara, ( $50 Millionaire Club Scratch-off.)  Onda je Kolter kupila novi greb-greb. Dobili su, 100 dolara, potom su kupili dve greb greb  za po 50 dolara izveštava fox29

Na jednoj od dobitnih lutrijskih greb-greb srećki bila je nagrada od 50.000 dolara.

“Nastavili smo da igramo kao grupa. Ima nas dvadeset i jedan “Stala bih na putu do posla, mi smo nastavili da pobeđujemo.” dodala je Kolter.

Sheila Colter je napustila sedište lutrije sa velikim lutrijskim čekom. Nakon odbitka poreza (na dobitak), grupa je osvojila 35.750 dolara. Biće podeljen na 21 deo, pri čemu će svaki zaposleni dobiti približno 1.750 dolara.

Svi smo bili tako uzbuđeni rekla je Kolter, koja planira da iskoristi svoj lutrijski dobitak da završi svoju božićnu kupovinu.

Druga zaposlena je rekla da će kupiti lek za svoju majku koja se bori sa rakom.

“To mnogo znači. Ovo će pomoći mnogim ljudima”, rekala je Kolter. 
IGA Ekpress na US 31 V Bipass u Bovling Green-u, gde je prodat pobednički tiket, dobiće 500 dolara.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar