Ovi klubovi u nokaut fazi Lige šampiona

- Fudbaleri Bajerna plasirali su se u nokaut fazu Lige šampiona sa prvog mesta u grupi A, pošto su sinoć na gostovanju pobedili ekipu Mančester junajteda sa 1:0 (0:0).

Fudbal 13.12.2023 | 07:33
Ovi klubovi u nokaut fazi Lige šampiona

U drugom meču grupe ekipa Kopenhagena pobedila je Galatasaraj sa 1:0 (0:0) i time obezbedila plasman u nokaut fazu sa druge pozicije u grupi, dok će turski tim takmičenje nastaviti u Ligi Evrope.

Fudbaleri Intera i Real Sosijedada remizirali su 0:0 (0:0) u utakmici šestog kola grupe D.

Španski tim u nokaut fazu ide sa prve pozicije, dok je italijanski klub dalje prošao sa istim brojem bodova ali sa druge pozicije.

U drugoj utakmici grupe D ekipa Benfike je na gostovanju pobedila Salcburg sa 3:1 (2:0), što znači da će na proleće nastupati u Ligi Evrope.

Fudbaleri Reala su na gostovanju savladali nemački Union Berlin sa 3:2 (0:1) u utakmici šestog kola grupe C i tako se sa prvog mesta plasirali u sledeću fazu takmičenja.

Ekipa Napolija je sa druge pozicije obezbedila plasman u nokaut fazu, pošto je pobedila Bragu sa 2:0 (2:0). Portugalski klub je zauzeo na kraju grupne faze treću poziciju, pa će na proleće igrati Ligu Evrope.

I Arsenala i PSV-a su takođe obezbedile plasman u nokaut fazu Lige šampiona, dok je francuski Lens obezbedio nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

(Tanjug) Foto: Tanjug/AP

Komentari / 0

Ostavite komentar