Ceca postaje baka po treći put!

Sin Svetlane Cece Ražnatović, bokser Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana čekaju treće dete.

Zabava 20.11.2023 | 17:03
Ceca postaje baka po treći put!

On je radosne vesti podelio na instagramu.

- Stiže još jedan bata - napisao je ushićeni tata.

Inače, Veljko i Bogdana imaju dva sina, Željka i Krstana. On u njegova supruga sa sinovima uživaju u Titelu, gde i inače sagradili i porodični dom.

Podsetimo, Veljko Ražnatović je ranije otkrio da ne krije da bi voleo da njegovi naslednici krenu njegovim koracima i postanu sportisti.

Veljko Ražnatović, Bogdana Ražnatović, porodilišteFOTO: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES

- To je najlepše što možeš da budeš, sportista. Što dalje od javnog sveta, odrastanje pored kamere nikako. To je prokletstvo jedno! Niko sa mnom nije živeo pet minuta, niti zna moj dan... - kazao je nedavno za medije, pa dodao:

- Dobijam veliku osudu ljudi šta god da sam radio i mislim da im to ne treba i mislim da će im mnogo kvalitetniji život biti ako im se svaka greška u mladosti ne preuveliča. Ne vidim ih tu, sve bih radio u svojoj moći da ih sklonim.

On je tada priznao da ga je urbani život umorio.

Bogdana Ražnatović, Veljko Ražnatović, Ceca RažnatovićFOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

- Imam ženu i decu. Ne može tata da se vraća u pet ujutru iz grada pijan i da bude kreten. Kao što me je noćni život umorio, tako su me umorile i veze sa devojakama sa kojima nije trebalo da budem. To je sve greh. Sve to što sam ja radio je nenormalno i grešno. Može sada neko da kaže, jer je 21. vek, da je ovo sve zatucano, ali ja mislim da su oni koji to rade i tako misle nenormalni - istakao je Veljko.

(kurir.rs/blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Moje

20.11.2023 19:44

Čestitke od srca.Živi i zdravi bili mladi Ražnatovici.

ODGOVORITE