Lepa Brena uzela najveći bakšiš na estradi za pjesmu

Osim što radi kao voditelj na televiziji, Zoran Pejić Peja često vodi i privatna veselja širom svijeta. Gostujući u jednoj emisiji otkrio je da je najveći bakšiš ikada na estradi zaradila Lepa Brena, ali je taj novac podijelila sa svima.

Magazin 18.11.2023 | 18:13
Lepa Brena uzela najveći bakšiš na estradi za pjesmu

Peja se prisjetio jednog veselja koje se prije mnogo godina odigralo u Parizu i rekao da je Brena tada sav novac podijelila sa kolegama ravnopravno.

– Lepa Brena je radila veselje u Parizu, izašla je da otpjeva jednu pjesmu i za jednu je dobila 20.000 maraka. Dobila je i cifru kao gažu, koju sada je mogu da kažem, a ovo je bio bakšiš za jednu pjesmu. Onda je taj novac odnijela kod Miće Nikolića, stavila u torbu od harmonike i svi smo podijelili na kraju – rekao je Peja.

Voditelj priznaje da je danas situacija drugačija i da sav bakšiš koji se zaradi na veselju uzimaju domaćini koji tako na kraju isplate muziku.

– Danas bakšiš uzimaju gazde veselja i meni to izgleda malo čudno. Sjedi moja sestra i želi da se veseli, ja izvadim 500 evra dam muzici i ona to isto uradi. Ona da sto evra na primjer, a onda njen brat uzme svih šesto evra i isplati muziku – zaključio je on, piše Grand.

(Kurir) Foto: Damir Dervišagić

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Djes

18.11.2023 18:41

Lopove

ODGOVORITE
Name

Milojko

19.11.2023 16:29

Gladna bila, gladna ostala...a i plastika je poskupa !

ODGOVORITE