Uz ovaj napitak smanjujete nivo alkohola u krvi za 30 minuta!

“Safety Shot” je novi napitak koji smanjuje nivo alkohola u krvi odnosno za detoksikaciju alkohola u krvi.

Zanimljivosti 09.11.2023 | 15:33
Uz ovaj napitak smanjujete nivo alkohola u krvi za 30 minuta!

Ovaj novi napitak  će biti lansiran kasnije ove 2023. godine, obećava da će smanjiti sadržaj alkohola u krvi u roku 30 minuta odnosno za manje od sat vremena  nakon konzumiranja i učiniti mamurluk prošlošću.

Globalno tržište za lekove protiv mamurluka raste brže nego ikad, a stručnjaci predviđaju da će premašiti 6 milijardi dolara do 2030. Tržište koje se brzo razvija obično znači žestoku konkurenciju, a to je svakako slučaj i ovde, sa stotinama startapova koji se bore da se etabliraju kao glavni igrači.

Safety Shot protiv alkohola

 

Jedna od najperspektivnijih kompanija u ovoj oblasti je “Safety Shot” (ranije Jupiter Wellness), čiji nadolazeći proizvod, koji bi trebalo da bude lansiran u četvrtom kvartalu 2023., opisan je kao “najveći poremećaj na tržištu pića“ do sada i „oličenje inovacija pića”.

Kaže se da njegova patentirana formula (napitka Safety Shot ) može prepoloviti sadržaj alkohola u krvi osobe za samo 30 minuta, dajući im opšti osećaj blagostanja i smanjujući rizik od trovanja alkoholom, pa čak i mamurluka.!

Ovaj novi napitak protiv alkohola u krvi je napravljen korišćenjem naučno dokazanih sastojaka, on deluje tako što poboljšava metaboličke puteve koji razbijaju nivoe alkohola u krvi i stvara zaštitni sloj oko stomaka kako bi se sprečila apsorpcija preostalog alkohola u telo.

Sa “prilagođenim izborom potpuno prirodnih vitamina i minerala i nootropika“, “Safety Shot” snižava nivo alkohola u krvi brže od bilo kog drugog leka za mamurluk, istovremeno poboljšavajući mentalnu jasnoću.

Prema navodima kompanije,ovaj napitak protiv alkohola u krvi će postati dostupan u Sjedinjenim Državama u decembru ove godine, a očekuje se da će druga tržišta uslediti u bliskoj budućnosti.

Čudesni “Safety Shot” biće dostupan u limenci od 12 unci,(340 gr) koja će se prodavati za 4,99 dolara po konzervi, ili kao pakovanje od 4 za 19,99 dolara. Piće će u početku biti dostupno u apotekama širom SAD.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar