Đubretar nastradao pošto ga je upucao pištolj iz smeća!

40-godišnji sakupljač smeća iz meksičke države San Luis Potosi tragično i na bizaran način je izgubio život! Đubretara je upucao napunjen pištolj iz vreće za đubre.

Zanimljivosti 30.10.2023 | 15:29
Đubretar nastradao pošto ga je upucao pištolj iz smeća!

Zamislite da živite na mestu gde je kriminal sa oružjem toliko visok da ljudi ležerno bacaju napunjeno vatreno oružje u kante za smeće gde mogu bukvalno da ubiju sakupljače smeća.

Jedan takav incident dogodio se 16. oktobra, u blizini gradske kuće Rioverde, u San Luis Potosiju u Meksiku.

Grupa sakupljača smeća je radila svoj posao kada se dogodila tragedija. Jedan od muškaraca je mirno skupljao kese za smeće i bacao ih u zadnji deo kamiona za smeće kada je iznenada opalio pištolj.

Njegove kolege su se ukočile u mestu, a zatim počele da traže napadače, ali opasnosti nije bilo na vidiku. Onda su videli čoveka kako leži na trotoaru…

Kada su shvatili da je jedan od njih upucan, ostali smećari su pozvali hitnu pomoć, ali iako je hitna pomoć stigla samo nekoliko minuta kasnije, muškarac je podlegao prostrelnoj rani ubrzo nakon što je prebačen u Medicinski centar Rioverde.

Prema pisanju meksičkih novina El Universal, smrt muškarca prouzrokovala je metak ispaljen iz napunjenog pištolja bačenog u jednu od vreća za smeće koje je sakupljao.

Kriminološki stručnjaci veruju da je okidač pištolja slučajno gurnut kada je vreća za smeće bačena u kamion. Nažalost, cev je bila uperena direktno u đubretara i on je smrtonosno pogođen.

Vlasti i dalje istražuju ovaj slučaj u nadi da će pronaći vlasnika pištolja i privesti ih pravdi jer su ga tako neodgovorno raspolagali.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar