Pas pao sa trećeg sprata na trudnicu!

U petak u Rimu je zabeležen bizaran incident. Na jednu trudnicu koja je hodala ulicom, sa trećeg sprata u centru Rima sa zgrade je pao pas rotvajler.

Zanimljivosti 29.10.2023 | 16:58
Pas pao sa trećeg sprata na trudnicu!

28-godišnja italijankaa, hitno je prebačena u bolnicu nakon bizarnog incidenta koji se dogodio u ulici Via Frattina broj 100 oko podneva u petak.

Mlada žena je odmah odvezene  kolima Hitne pomoći u Polikliniku Umberto I. Ona, međutim, nije bila u teškom stanju, ali je imala povredu glave.

Dok je nesrećni pas je uginuo na ulici “posle više od sat vremena agonije” Prema rečima svedoka, životinja, koja je pala sa visine od oko 10 metara, proizvela je buku sličnu pucnju kada je pala u zemlju: “Čuli smo pucanj kao akd neko puca“, izjavili su neki prolaznici.

Po dolasku karabinjera, zaduženih za istragu, na ulici se oko leša psa i njegove vlasnice, devojke koja živi u stanu na trećem spratu, u šoku i očaju stvorila velika grupa ljudi. 

Mladu ženu su intervjuisali karabinjerski istražitelji koji su takođe intervenisali u odeljenju za istraživanje kako bi sproveli niz provera.

 Među hipotezama, s obzirom da ih u kući ima i mačaka, to jest da je rotvajler možda pao u pokušaju da dođe do jedne od mačaka koje su se popele na prozorsku dasku, piše roma.corriere.it

U tom trenutku je, međutim,pas izgubio ravnotežu i pao u trenutku kada je trudna dvadesetogodišnjakinja prolazila ispod prozora zgrade.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar