Klinci vozili sami automobil nekoliko stotina kilometara!

Jedan neimenovani desetogodišnji dečak sa Floride i njegova 11-godišnja sestra koji su “bežali” u Kaliforniju vozeći sami automobil nekoliko stotina kilometara pre nego što su ih zaustavili šerifovi zamenici na međudržavnom autoputu, saopštile su vlasti…

Zanimljivosti 12.10.2023 | 16:38
Klinci vozili sami automobil nekoliko stotina kilometara!

Automobil koji je pripadao njihovoj majci, brat i sestra su sami vozili automobil gotovo 200 milja odnosno 320 kilometara!

Kancelarija šerifa okruga Alačua kaže da su zamenici primetili limuzinu na međudržavnoj magistrali 75 u blizini Gejnsvila na severu Floride nešto pre 4 sata ujutru u četvrtak. Majka dece je prijavila da je ukraden i da su njena deca nestala četiri sata ranije u Nort Portu, gradu na jugozapadu Floride.

Policajci su, misleći da imaju posla sa kradljivcima automobila, izvukli puške i naredili onima koji su bili u autu da izađu.

“Na veliko iznenađenje, policajci su primetili 10-godišnjeg vozača kako izlazi iz vozila zajedno sa svojom 11-godišnjom sestrom“, navodi se u saopštenju prenosi vest AP

Deca su rekla policajcima da je devojčica bila uznemirena što joj je majka oduzela elektronske uređaje zbog lošeg ponašanja, pa ju je dečak vozio u Kaliforniju.

Decu su intervjuisali detektivi, koji su rekli da nema naznaka da ih je majka ili bilo ko drugi u kući maltretirala.

Majka je odbila da podnese tužbu protiv dece, (čudno zar ne) i deca su joj puštena. Imena majke i dece nisu saopštena.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar