Napad danas i na novinarsku ekipu BN TV u Doboju

Umjesto odgovora predsjednik dobojske skupštine se obrušio na novinarku i BN televiziju.

Republika Srpska 12.09.2023 | 17:02
Napad danas i na novinarsku ekipu BN TV u Doboju

Na skupštini grada Doboj usvojen je rebalans budžeta, nešto manje od 82 miliona KM, a javno preduzeće Direkcija za izgradnju i razvoj grada vratila je neke od nadležnosti gradu, kao što su poslovi komunalne naknade i poslovi zakupa poslovnih prostorija.

Odbornik u skupštini grada Doboj Olivera Nedić (PDP) kaže da građani smatraju da su neinformisani kad je Direkcija za izgradnju i razvoj grada u pitanju i da je sudbina radnika tog preduzeća neizvjesna.D

“Šta će biti sa ljudima kojima je tako ohrabrujuće obećan posao u Direkciji za izgradnju i razvoj grada kada su izgubile posao kao što su radnice Doma zdravlja pa su premještene u tu firmu i nisu dobijale platu 6-7 mjeseci", kazala je Nedićeva i dodala da nažalost u DIRG-u te plate kasne.

“Da li je to sada određeno priznanje da je to bio promašaj kada je formirana Direkcija za izgradnju i razvoj grada. Sada se postavlja zaista opravdano pitanje, da li je ovo svojevrsno priznanje da je zaista to gubitaško preduzeće bilo promašaj u samom startu”, kazala je ona.

Predsjednik Skupštine Grada Doboj Srećko Rekanović nije želio da odgovori na pitanja novinarke BN TV u vezi Direkcije za izgradnju i razvoj grada niti da pojasni građanima kome sada da plaćaju obaveze i parking.

Umjesto odgovora on se obrušio na novinarku i BN televiziju.

Inače, prije sjednice gradske skupštine došlo je do neobične situacije. Velibor Gligorić, odbornik Socijalističke partije, koji je i savjetnik ministra za porodicu, omladinu i sport, došao je na skupštinu, jer ga niko nije obavijestio da mu je oduzet mandat.

“Mene niko nije obavijestio da mi je mandat oduzet, sada kažu da je CIK oduzeo mandat, oni su dobili taj dokument, ja ga zaista nisam vidio. I dalje imam odborničku legtimaciju koju mi isto niko nije oduzeo, tako da sam došao da pitam šta je, o čemu se radi. Od rukovodstva skupštine su rekli da će poslati službenika da oni donesu svoju kopiju koju su dobili, tako da evo čekam sad da mi to dostave da mogu uložiti žalbu ili da mogu tužiti CIK, stvarno ne znam, ovo je hajdučija", kaže Gligorić.

Predsjednik Skupštine Grada Doboj Srećko Rekanović nije želio da odgovori na pitanja novinarke BN TV u vezi Direkcije za izgradnju i razvoj grada niti da pojasni građanima kome sada da plaćaju obaveze  i parking.

Umjesto odgovora on se obrušio na novinarku i BN televiziju.

Vlast u Doboju drži SNSD Milorada Dodika.

(BN) Foto: BN 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Ispravka

12.09.2023 17:34

Vlast u Doboju ne drži SNSD, vlast drže bivši članovi SDS-a ! Demokratija , to ti je kao u fudbalu, koja ekipa ponudi više para, logično, ideš u tu ekipu !

ODGOVORITE
Name

Ре

12.09.2023 18:56

Доста сам ја дана провео у Добију, и кад видим овог распопа буде ми онда криво, гдје остави своју младости и за које лопурде.

Name

Rašo

12.09.2023 17:35

U tem Doboju, kretena na volju, ništa nema to istina, al' kretena vazda ima, dok snsd izbore štima u tem Doboju.

ODGOVORITE
Name

Bogami..

12.09.2023 18:52

Rašo,s tim stihovima bi mogao na evroviziju,samo da te ta sekta ne tuži..

Name

Luka

12.09.2023 17:43

Sekta je mnogo nervozna bliži se kraj tiranskog režima počinje sve da im smeta znaju kakva su sve zla naneli Narodu R.S tesnim će im biti zatvori.

ODGOVORITE
Name

A&B

12.09.2023 19:00

Nema o zatvora nista koji je politicar zavrsio u zatvoru ?A kad izgube oni ce da budu preletaci kao i do sad i ponovo ce dobro doc.

Name

+

12.09.2023 19:08

Bravo. Samo PRAVDU I RED UVESTI. IMA POŠTENIH LJUDI U RS, DOBRIH PATRIOTA.

ODGOVORITE
Name

Doboj, Prijedor, Zvornik

12.09.2023 19:08

U ovim gradovima su presudni "rezultati" za sektu.

ODGOVORITE