Avramović plakao kada je ovaj čovjek ušao na teren

Pomolio se pre kraja utakmica, pa se slomio kada je ovaj čovek ušao na teren...

Košarka 10.09.2023 | 18:57
Avramović plakao kada je ovaj čovjek ušao na teren

Srpski reprezentativac, Aleksa Avramović, uz neverovatne emocije dočekao je završetak finala Svetskog prvenstva.

Odigrao je sjajan meč Avramović, ali Orlovi su poraženi od Nemačke.

U samoj završnici meča, kada je bilo jasno da će naš tim doživeti poraz, Avramović je skinuo krst sa vrata, prekrstio se, poljubio ga i pomolio se.

 

Nakon što je meč završen, na teren je ušao njegov brat, a tada je Aleksi bilo zaista teško da kontroliše emocije.

- Cela Srbija nas je emotivno bodrila. Brat je prišao da me zagrli, putovao je 36 sati do Manile, tata se što bi se reklo i raspao. Znamo koliko smo plasmanom u četvrtfinale učinili ljude srećnim, Onda smo onakvu ekipu Litvaniju pojeli u odbrani! Pa Kanadu, bože sačuvaj kakve oni imaju igrače - onaj Šaj, Baret, Bruks... Klase! Dva najbolja tima su prošla dalje, a najbolji je pobedio. Ne kažem da ih nećemo pobediti ako se sastanemo naredne godine - rekao je Avramović.

Osvrnuo se i na utakmicu,

- Neću da okrivim sudije, uspeli su da ispune svoj san, sudili su finale. Ali Nemačka je igrala jako fizički, mi smo imali svoje šanse, ali smo ih propustili. Ipak u košarci mora uvek neko da izgubi, a za mene ova medalja je zlatna, kako god da se završilo i da smo uzeli bronzu ili zlato - rekao je Aleksa.

Glavni cilj je ispunjen, Srbija je izborila olimpijsku vizu.

- Znamo da je Francuska domaćin Olimpijskih igara i to je jedna evropska zemlja manje na turniru. Znali smo da će samo dve evropske selekcije igrati. To su bila dva cilja, da odemo na OI i da uzmemo medalju. Uspeli smod a ostvarimo oba cilja. Videli ste Ameriku sa koliko Ol Star igrača, nisu uspeli da uzmu medalju. Mislim da ćemo sledeće godine biti bolji nego sada! Mnogo dobrih timova nije otišlo u nokaut fazu.

(Kurir sport) Foto: Dado Đilas/Kurir

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mira,

10.09.2023 19:20

Svaka čast, ostavio si srce i dušu i vjeru na terenu, čestitam ti od sveg srca. Tvoje ponašanje treba da bude zvijezda vodilja svakom mladom čovjeku.

ODGOVORITE
Name

Bog

10.09.2023 20:21

Sledeci put pomazem

ODGOVORITE
Name

Chile

10.09.2023 20:22

Sportista u pravom smislu te rijeci. Ovako se bori za svoju zastavu i grb.

ODGOVORITE