Vozio ogromnog bika u automobilu na suvozačevom mestu!

Jedan Amerikanac je provozao ogromnog bika u automobilu na suvozačevom sedištu. Automobil koji je vozio sa bikom u njemu je zaustavila policija u najvećem gradu na severoistoku Nebraske

Zanimljivosti 05.09.2023 | 15:26
Vozio ogromnog bika u automobilu na suvozačevom mestu!

Kapetan policije Norfolka Čed Rejman rekao je da policajcima nije trebalo dugo da uđu u trag modifikovanom Fordu koje vozio bika na suvozačevom mestu. Prijava je stigla nakon poziva 911 u kojem je rečeno da neko vozi ogromnog bikla na glavnom autoputu i ​​ulazi u grad sa oko 24.000 stanovnika u sredu ujutru.

“Nismo razumeli dok nismo videli”, rekao je Reiman.

Automobilu kojim je Li Mejer godinama vozio parade širom oblasti uklonjeno je pola vetrobranskog stakla i krova kako bi se napravio prostor za njegovog bika, po imenu Howdy Doody, da bi mogao da se vozi. Žuta metalna kapija za stoku služila je kao vrata na strani suvozača – omogućavajući vezivanje bika Vatusi – a skup dugih rogova služio kao ukras za haubu.

„Ne bi otišoa daleko a da ga sigurno ne primete“, rekao je Reyman. Video zaustavljanja saobraćaja koji je snimio News Channel Nebraska brzo se proširio internetom.

Znak sa strane Majerovog automobila sa parade u Burvelu krajem prošlog meseca objavio je da je upadljiva vožnja Haudija Dudija ocenjena kao najbolji automobil na Velikoj rodeo paradi u Nebraski prenosi agencija AP

Kapetan policije Reyman je rekao da mu je Mejer rekao da je, kada je išao na tu paradu, vozio Haudija Dudija u odgovarajućoj prikolici, tako da nije bilo jasno zašto je odlučio da ubaci bika u svoj auto u sredu i odveze 36 milja (58 kilometara) od svoje kuće u Neliju do Norfolka.

Reyman je rekao da Mejer nije krenuo na paradu u sredu. Mejer se u četvrtak ujutro nije javljao na kućni telefon, tako da nije mogao odmah da se dobije za objašnjenje.

Ali njegova supruga Ronda rekla je za radio stanicu u Norfolku koja je snimila video zaustavljanje saobraćaja da je Haudi Dudi Majerov “prijatelj i drugar“ otkako ga je dobio pre osam ili devet godina. Video snimci Li Meiera koji vozi Haudija Dudija mogu se lako pronaći na mreži od 2017. i 2019. godine.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar