"Živim svoj san, volim da igram na Rolan Garosu"

"Srećan sam što sam opet u finalu, živim svoj san, volim da igram na Rolan Garosu i srećan sam zbog finala..."

Tenis 09.06.2023 | 19:26
"Živim svoj san, volim da igram na Rolan Garosu"

-  Srpski teniser Novak Đoković je posle pobede 3:1 (6:3, 5:7, 6:1, 6:1) protiv Karlosa Alkaraza rekao da živi svoj san i da njegov protivnik danas nije imao sreće jer se povredio. 

"Prvo moram da kažem da Karlos nije imao sreće. Na ovom nivou ne želite takve stvari, grčeve i probleme u završnici grend slema. Na mreži sam mu rekao da je fantastičan igrač i da će sigurno u budućnosti osvojiti turnir. Bilo mu je teško da odluči da li da preda ili ne i čestitam mu na borbi do kraja. Ni ja se nisam osećao sveže na kraju drugog seta. Onda je on dobio grčeve i od tada je bio potpuno drugi meč. Video sam da se muči, trudio sam se da ne razmišljam o tome i nadam se da će brzo da se vrati na teren", počeo je Đoković izjavu koju je dao bivšem teniseru, a sad voditelju Matsu Vilanderu na terenu posle meča.

On je rekao da je bilo teško u prva dva seta. 

"Nije lako zadržati taj intenzitet, igrao sam odlično set i po, pa je Karlos bio bolji u završnici i osvojio set. Znao sam da moram da udaram lopticu ranije, da on udara snažno, bilo je iscrpljujuće".

Đoković je rekao da se nada da će pobediti u finalu u nedelju. 

"Srećan sam što sam opet u finalu, živim svoj san, volim da igram na Rolan Garosu i srećan sam zbog finala, nadam se da ću pokazati dobru igru i da ću pobediti u nedelju", zaključio je Đoković kome će rival u finalu biti bolji iz duela Kaspera Ruda i Aleksandera Zvereva.

(Tanjug) Foto: Tanjug/AP

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Veliko

09.06.2023 19:49

BRAVO za naseg Noleta👏👏👏👏👏💪💪💪💪💪🙏🙏🙏🙏🙏

ODGOVORITE
Name

A onoliki

10.06.2023 07:39

...trud da te doveo u BL si popljuvao kada si namjerno izgubio i pobjegao kod smrdljivi h muslimana u Jajce umjesto da si zahvalio vladi RS i otišao kod nekog Srbina da mu popraviš prosjek. Srami se i stidi.

ODGOVORITE