Student upucan jer je zbog kačketa djelovao sumnjivo

Jedan od trojice napadača na S.G. (25) u Subotici, zadržan je u policiji, saznaje "Blic", ali još uvek nije poznato da li je on pucao na njega.

Srbija 29.05.2023 | 13:07
Student upucan jer je zbog kačketa djelovao sumnjivo
Kako "Blic" saznaje mladić koji je inače iz Bečeja, a studira u Subotici, u nedelju oko 18 časova je hodao ulicom kada su ga napala trojica muškaraca.
 
On je počeo da beži, zatim su pucali na njega i ranili su ga u butinu. Pobegli su sa lica mesta, a prolaznici su ranjenog mladića zatekli na pešačkom prelazu raskrsnice ulica Matije Gupca i Maksima Gorkog.

Kako za "Blic" kaže izvor blizak istrazi mladić koji je ranjen nema kriminalni dosije, student je, sportski je tip, imao je kačket i naočare, i muškarcima koji inače rade kao obezbeđenje je delovao sumnjivo.

Prema nezvaničnim informacijama S. G. je student građevine u Subotici.

Među građanima koji su mu pritekli prvi u pomoć našli su se i mladić i devojka koji su čekali na semaforu. Pomislili su da je mladića udario auto, ali su ubrzo shvatili da je upucan.

- Jedna žena ga je polivala vodom. Mi smo uzeli prvu pomoć iz kola i pokušali smo da mu zaustavimo krvarenje. Svukli smog a, bio je ranjen u desnu butinu. Izlazna rana je bila na drugoj strani butine. Odmah je došla policija i Hitna pomoć. On je bio polusvestan, gledao je u ženu koja mu je držala glavu i kada ga je policajac pitao rekao je da su bila trojica nižih muškaraca. Ne znam da li je pucano iz kola i kako se sve odigralo, a koliko sam njega razumeo rekao je da je iz Bečeja, da nije iz Subotice. Delovao je malo neobično, ćelav i imao veliko telo, a nosio je šorc. Nadam se da je dobro – kaže svedok drame za "Blic".

Policija je odmah nakon pucnjave krenula u intenzivnu potragu za napadačima, zaustavljana su vozila i kontrolisana na svim izlascima iz grada.

S. G. je sinoć nakon pucnjave odvezen kolima Hitne pomoći u Opštu bolnicu u Subotici. Operisan je i njegovo stanje je stabilno.

(Blic) Foto: RINGIER

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Praseci

29.05.2023 14:13

Pa kad nosis kacket moras se potruditi da ne izgledas sumnjivo, moras ga nositi na stranu, kao crnci, hahahaha Najbolje je kada kazu: Od prije poznat policiji, pa naravno kada oni izdaju licna dokumenta, kome ce biti poznat ako ne policiji, kakva lobotomija!

ODGOVORITE
Name

Re

29.05.2023 15:05

Mora da je bio logo nekog kluba koji im se nije svideo.