Lajović savladao Francuza, čeka ga Đoković

- Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrfinale turnira "Srpska open", nakon što je savladao Francuza Gregoara Barera 2:0 u setovima.

Tenis 20.04.2023 | 12:39
Lajović savladao Francuza, čeka ga Đoković

Rezultat u gemovima bio je 6:3 i 6:0 za Lajovića.

Lajović je rekao da je meč bio dobar. "Počeo sam dobro, ali sam imao problema sa lopticama. Uspio sam se vratiti u igru u drugom setu. Nikada nisam igrao protiv Barerea i srećan sam što sam se plasirao u četvrtfinale", istakao je Lajović.

U preostalim mečevima sastaće se Damir Džumhur iz BiH i Francuz Rišar Gaske, dok Miomir Кecmanović iz Srbije igra protiv Abedalaha Šelbaiha iz Jordana.

Prema rasporedu, posljednja dva meča rezervisana su za Andreja Rubljova iz Rusije i Huana Pabla Variljasa iz Perua, a nakon njih na teren će Radu Albot iz Moldavije koji igra protiv Jirija Lehečke iz Češke.

Finale turnira igra se u nedjelju, 23. aprila, a za pobjednika je rezervisano 250 ATP bodova, što je i turnir sa najviše bodova u regionu.

(Srna) Foto: Nezavisne 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Tribine

20.04.2023 12:54

Opet prazne tribine?! Ddje je ta silna publika koja je kupovala online ulaznice? I sam sam se uvjerio da je unistom momentu na online kupovini ulaznica bilo i po 13.000 na redu cekanja...ko je odgovoran za te propuste i zasto nema publike na turniru?

ODGOVORITE