Arsenal odredio cijenu za Ozila!

Ali niko ga ne želi i teško da će platiti!

Fudbal 18.10.2017 | 14:00
Arsenal odredio cijenu za Ozila!
Arsenal i Mesut Ozil su sve bliži rastanku... Ostrvski Skaj Sports tvrdi da je Arsen Vengerodredio cenu nemačkog veziste za januarski prelazni rok i da je spreman da ga proda za 20.000.000 funti. U prevodu, oko 22.500.000 evra.

Duže od godinu dana traje saga oko novog ugovora za Ozila pošto mu aktuelni ističe 30. juna 2018. godine. Na početku je Nemac bio taj koji je odbijao Arsenalove ponude i tražio bezobraznu visoku platu, ali pad u formi ga je koštao bolje pregovaračke pozicije. Već mesecima Ozil ne liči na sebe i igra daleko ispod svog nivoa. Letos nije promenio klub i zakoračio je u poslednju godinu ugovora. Od 1. januara će moći da potpiše predugovor sa zainteresovanim klubovima bez Arsenalove dozvole, a narednog leta da ode bez obeštećenja.

U Arsenalu su sve više sumnjičavi da li da mu ponude novi ugovor i razmišljaju o prodaji već u januaru. Zato su i odredili cenu. Međutim, sa aktuelnom Ozilovom formom i situacijom oko njegovog ugovora, teško da će neko pristati da plati pomenutu sumu za igrača koji je slobodan narednog leta.

Štaviše, nijedan klub trenutno ne pokazuje ozbiljno interesovanje za nemačkog vezistu. Svi čekaju rasplet situacije u Arsenalu i naredno leto kada bi Ozil mogao da postane slobodan. A onda Juventus i Inter mogli da uđu u trku za nemačkog reprezentatiuvca. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar