EL: Zvezda - Himki, nastavak "turbo" januara!

Moskovljani su došli u Beograd da poprave svoj loš trenutak, a crveno-beli žele da produže dobar osećaj posle pobede protiv Cedevite.

Košarka 16.01.2018 | 11:45
EL: Zvezda - Himki, nastavak "turbo" januara!
Košarkaši Crvene zvezde mts i Himkija u utorak će "otvoriti" evroligašku nedelju duplog programa, utakmicom u Pioniru od 19 časova.

Igrači ruskog tima doputovali su u Beograd u ponedeljak, a među njima bili su i srpski internacionalac Stefan Marković, koji nije igrao protiv Zvezde u Pioniru od Hemofarma i Čarls Dženkins, koji je tri godine igrao za crveno-bele i u njihovom dresu osvojio dve titule ABA lige, dve titule Superlige Srbije i tri Kupa Koraća.

Posle nedelje u kojoj su odigrali tri utakmice (Budućnost, Efes, Cedevita), igrači Dušana Alimpijevića imaće jedan dan za odmor i pripremu utakmice protiv ekipe koju predvodi Aleksej Šved.

Tim iz Podmoskovlja nije stigao u Beograd u dobrom raspoloženju, jer za sobom ima tri poraza u poslednja četiri kola Evrolige i ne baš idealnu situaciju u ekipi, kažnjenoj oduzimanjem 50 odsto januarske plate jer je uprava nezadovoljna igrama i rezultatima.

"Nadam se da je samo loš trenutak", rekao je Marković u razgovoru sa srpskim novinarima.

Kao i do sada, bez obzira na rezultat ekipe neće imati previše vremena za osvrtanje, jer će se odmah fokusirati na sledeće utakmice, koje ih očekuju već u četvrtak, kada će Zvezda gostovati Makabiju, dok će Himki dočekati Olimpijakos.

Meč u "Pioniru" biće četvrti međusobni ovih timova u Evroligi, a interesantno je da je u svakom prethodnom pobeđivao domaćin.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar