Peres ne želi da čeka, Sančes u Realu za 30 miliona?!

Šampion Evrope Real iz Madrida uključio se u trku sa Mančester Sitijem i Pari Sen Žermenom i za Aleksisa Sančesa spreman je da plati 30 miliona evra.  Sančez već na zimu ide iz Arsenala? A potom i Mesut Ozil. . .

Fudbal 22.11.2017 | 14:00
Peres ne želi da čeka, Sančes u Realu za 30 miliona?!
Španski list Don Balon tvrdi da predsednik Reala Florentino Peres ne želi da čeka kraj sezone kada Sančesu ističe ugovor, već će u januaru pokušati da ga dovede.

Real želi da se pojača u napadu, posebno jer smatraju da su letos ispustili Kilijana Mbapea koji je izabrao odlazak u PSŽ.

Čilanski napadač je pre Arsenala tri godine nastupao za Realovog najvećeg rivala Barselonu (2011-2014) i ukoliko se odluči za povratak u Španiju bio bi jedan od retkih fudbalera koji su nosili dresove dva velika rivala.

Pre njega to su uradili Luis Enrike, Mihael Laudrup, Robert Prosinečki, Samjuel Eto, George Hadži, Luis Nazario de Lima Ronaldo, Luiš Figo...

Gotovo je sigurno da Arsenalu uskoro prestoji reforma tima, a među prvima koji će napustiti ekipu Arsena Vengera mogao bi da bude Aleksis Sančez.

Već dugo se priča o odlasku Čileanca, a španski list "Don Balon" navodi da je Real Madrid spremio 30 miliona evra kako bi ga doveo u svoje redove već u januaru.

Imaće Madriđani, doduše, konkurenciju u Mančester sitiju i Pari Sen Žermenu.

Ukoliko odluči da pređe u Real, Sančez će postati jedan od retkih igrača koji su nastupali za oba najveća španska kluba - Real i Barselonu. Za sada, to su Luis Enrike, Mihael Laudrup, Robert Prosinečki, Samjuel Eto, George Hadži, Luis Nazario de Lima Ronaldo, Luis Figo...

Pored Sančezovog odlaska, piše se i o Mesutu Ozilu, koji bi navodno mogao nazad u rodni Gelzenkirhen.

Iskusnom nemačkom vezisti ugovor ističe narednog leta, što će Šalke pokušati da iskoristi i već tokom zime dogovori sve uslove povratka svoj nekadašnjeg igrača, koji je u međuvremenu nastupao i za Verder i Real Madrid.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar