Žena ubila muža sjekirom

Policijski službenici lišili su slobode lice M. K. iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Teško ubistvo“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Republika Srpska 22.06.2017 | 10:59
Žena ubila muža sjekirom
Kako BN televizija nezvanično saznaje ubijen je Vojislav Katanović, a sjekirom ga je lišila života supruga Milka Katanović.

Prema tom izvoru, supruga je policiji prijavila nestanak supruga koji je po njenim riječima u nedelju ujutru otišao u Memiće u Federeciji BiH i nije došao kući.

Međutim, prema tvrdnjama izvora BN televizije, Milka je usmrtila udarcima sjekire svog supruga, a zatim ga zakopala pored puta u blizini sela u kome žive.



Dokumenta ubijenog muža je navodno bacila u Kalesiji kako bi zavarala tragove.

S obzirom na različite izjave koje je dala u zvorničkoj i policiji u Kalesiji bila je sumnjiva i to je ubrzo i dovelo do njenog hapšenja i priznavanja zločina.



Sa suprugom je živjela u porodičnoj kući u naselju Ulice kod Zvornika, a imaju odraslu dijecu koja žive u Srbiji i inostranstvu.

Komšije su zaprepašteni ovim zločinom, utoliko prije što se Milka sve ovo vrijeme ponašala sasvim uobičajeno, ali je bilo čudno što nije poslušala kćerku da nestanak Vojislava objavi u medijima.

(BN televizija)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

To je stari problem

22.06.2017 09:48

Sramota se razvesti, problem je podjeliti imovinu i onda jedno drugo trpe dok neko ne umre prirodno ili ovako. Bolje dobar razvod nego ovo. Muz zeni i zena muzu nisu barem kod nas krvni srodnici da se trpe. Ja se, licno, ne kajem sto sam sama i nemam djecu. Kad sve vidim, saberem i oduzmem ovako mi je najkomotnije. Pomogla sam i pomazem roditeljima. To niti jedan muz ne bi dozvolio. Kad umru mogu reci da sam ih posteno sluzila. Meni je i onako dok mogu ovako, kad ne mognem u Dom. Tako na Zapadu zavrse i oni s djecom.

ODGOVORITE
Name

re

22.06.2017 10:34

Tužnije priče odavno nisam čitao. Ništa ljepše nema od normalnog života u braku i sa svojom djecom. Onaj ko se odluči da živi sam, postane sebičan i ne trpi nikoga oko sebe.

Name

Elvis

22.06.2017 10:56

Bolje razvod dosta vise ubijanja djeca i unucadi ispastaju a vlast suti bruka za familije naj lakše se napravit lud smjestiti u ludnicu od lezat i kuci a sta dalje kad muza ubije i djete ili obrnuto to treba smrtnu kaznu jer sutra Ce opet uraditi isto djelo dosta vise nasilja zrtve postaju nedužni a naj vise djeca nije bitno koja je nacionalist a nemaju posla drugog nego izmisle da naprave ubistvo i poslje se proglase nenormalnim dokle vise

Name

Ima ljepše..

22.06.2017 19:23

Lijepo je brinuti o roditeljima. Ali ljepše je brinuti o djeci. A još ljepše i najljepše je brinuti o unucima.

Name

Dzigeranovic

23.06.2017 04:53

Ko ce tebe sahraniti?

Name

Mir

23.06.2017 21:58

Steta sto imas tako misljenje o zivotu.

Name

re To je stari problem

24.06.2017 09:40

Ti sama a i ja sam :)) , ja jesam saam ali imam suprotno mišljenje, ljepše je i prorodnije živjeti sa nekim koga voliš, zovi tu zajednicu kako hoćeš, tačno je da se vremena mijenjaju i da više nije ništa neobično živjeti sam, ima toga jako puno. Ljudi su se otuđili, internet je zamijenio normalnu ljudsku komunikaciju. pozdrav

Name

Pudju ili macu

24.06.2017 12:00

Nabavi kucnog ljubimca, umret ces od dosade.

Name

Ergin

12.12.2017 23:32

Sramota za tuzilasvo daje tuzu samo 7 god zatvora to nema nigde emoj tuzilasvo nemate nikakvo milost jebem ja vama te diplome sto ste kupili

ODGOVORITE