Džikić o Novici: Da se krijemo, ne bismo se ''drali''!

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je posle utakmice sa Crvenom zvezdom da ne postoji sukob sa kapitenom Novicom Veličkovićem.  Da smo hteli da se krijemo - ne bismo se drali po Pioniru! "Pišu mediji i da je Kecman trener i da je polarizovana svlačionica. Možda je i dobro što se to desilo".

Košarka 26.04.2017 | 08:15
Džikić o Novici: Da se krijemo, ne bismo se ''drali''!
Zvezda je u prvom ’večitom derbiju’ u Košarkaškoj ligi Srbije savladala Partizan sa 85:74, a pojedini mediji su pre duela preneli da su se Džikić i Veličković posvađali, i da je trener ponudio ostavku.

Poraženi su košarkaši Partizana i treći put ove sezone u večitom derbiju od Crvene zvezde, a uvod u nije bio nimalo miran u Humskoj 1. 

Srpsku košarkašku scenu zapljusnula je vest da je trener Aleksandar Džikić ponudio ostavku posle tesnog trijumfa nad Vršcem u prvom kolu Superlige. A sve je, navodno, prethodilo ozbiljnoj svađi koju je Partizanov stručnjak imao s kapitenom Parnog valjka - Novicom Veličkovićem. Upravo detalji s kraja meča protiv Vršca i navodna razmena reči visokih tonova bili su glavna tema konferencije za medije posle utakmice sa Zvezdom. 

Upitan da prokomentariše svoje odnose sa Novicom Veličkovićem Džikić je odgovorio:

„U odličnim sam odnosima sa Novicom. Da sam hteo da se krijem ili da je Novica hteo da se krije, ne bismo se ’drali’ po Pioniru. Pišu mediji i da je Kecman trener, a svlačionica polarizovana“, rekao je Džikić na konferenciji.

On se potom osvrnuo i na utakmicu koju je njegov tim počeo veoma loše.

„Ne sviđa mi se što smo krenuli sa 12:0, ali je dobro da smo se vratili. Možemo da igramo bolje. Napravili smo neke greške i oni su to kaznili. Zvezda je ozbiljna ekipa, sa njima nema zezanja“.

Džikić je otkrio i da je kondicioni trener Mihajlović povređen topovskim udarom.

„Verovatno su gađali mene, ja sam velika meta“, dodao je Džikić.

Vanja Marinković nije bio previše rečit.

„Čestitam Zvezdi na pobedi, odigrali su bolje od nas. Mi u sledećem kolu čekamo Dinamik i tu ćemo pokušati da pobedimo“, istakao je Marinković.

Da li to znači da je u Partizanu sada sve kako treba?

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar