Козарска Дубица: Нормализација стања након невремена

У Козарској Дубици нормализује се стање након јучерашњег незапамћеног невремена које је проузроковало велике штете на јавним и приватним објектима, усјевима и сеоским путевима. Више села је и даље без електричне енергије.

Република Српска 02.07.2024 | 12:43
Козарска Дубица: Нормализација стања након невремена

Крупни град и вјетар причинили су штету на објектима, аутомобилима, дрвећу, усјевима… Лед је полупао стакла, оштетио фасаде…. Грађани Козарске Дубице препричавају јучерашње невријеме за које кажу да ни они најстарији непамте такво зло.

"Лед је падао јак, полупао нам је кућу, вода је ушла у кућу , срушен нам је орас стар 50 година на гаражу. Било је страшно. Купила сам цијелу ноћ воду са тавана. Радим на пијаци са робом и доље ми је велика штета. Никад овако невријеме није било. Имамо овдје човјека који има 90 година и каже да никад није доживио овако нешто и видио"- каже Драгица Драгић из Козарске Дубице.

Лед је уништио и фасаду и полупао прозоре на дому за старија лица у дубичком насељу Хаџибајир. Штета је огромна, каже власник овог објекта.

Ватрогасна јединица у Козарској Дубици од јуче је имала укупно девет већих интервенција, које су се односиле на уклањање стабала са коловоза, кровова зграда и испумпавање воде из стамбених објеката.

(БН) Фото: БН

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Перо

02.07.2024 13:33

Има ли струје код оног целе сто копа руду у скупстини. Код њега мора бити, али цело је несто откад се педерисо пред брнабицком, није знао да је она педеруса

ОДГОВОРИТЕ