Novak Đoković podijelio snimak sa treninga

Nakon što je pretrpio povredu meniskusa na ovogodišnjem Roland Garros turniru, Novak Đoković, jedan od najvećih teniskih šampiona svih vremena, uspješno se oporavlja od operacije.

Sport 14.06.2024 | 19:40
Novak Đoković podijelio snimak sa treninga

Fanovi širom svijeta sa olakšanjem su dočekali vijest da se Đoković vraća u formu, a sam Novak je dodatno podigao moral svojih obožavalaca objavom na društvenim mrežama.

Naime, Đoković je na svom Instagram profilu podijelio snimak iz teretane, u kojem pokazuje svoje napore da se vrati u punu formu. U video klipu, koji traje nekoliko minuta, može se vidjeti kako Novak posvećeno radi vježbe za jačanje nogu i stabilnost kolena. Pored snimka, Đoković je kratko napisao: "Napredak".

Ovaj optimistični post ohrabrio je mnoge njegove pristalice, koje su preplavile komentare izrazima podrške i željama za brz oporavak. Njegovi saigrači i kolege iz svijeta tenisa takođe su mu pružili riječi ohrabrenja, uz nadu da će ga uskoro vidjeti nazad na terenu.

Đokovićeva povreda meniskusa dogodila se tokom intenzivnog meča na Roland Garrosu, nakon čega je morao da se povuče sa turnira i odmah podvrgne operaciji. Ljekari naglašavaju da je Novak poznat po svojoj izuzetnoj fizičkoj spremi i disciplini, što će mu znatno pomoći u rehabilitaciji.

Đoković je već počeo sa blagim treninzima pod nadzorom fizioterapeuta, a njegov povratak na teren očekuje se u skorijem periodu, uz adekvatnu rehabilitaciju i postoperativni tretman.

"Radiću na tome da se vratim jači nego ikada," izjavio je Đoković u nedavnom intervjuu za domaće medije.

U međuvremenu, Đokovićevi fanovi mogu biti sigurni da će njihov omiljeni šampion učiniti sve što je u njegovoj moći da se što prije vrati na vrh svjetskog tenisa. Snimak iz teretane je samo prvi korak ka tom cilju, a Đokovićev duh i borbenost ostaju nepromijenjeni.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

(Kurir) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ilija

14.06.2024 20:43

Samo napred Nole želim ti brz oporavak i juriš na nove trofeje.

ODGOVORITE