Užasne slike derbija, krvavi i goli huligani...!

Navijači na utakmici između Partizana i Crvene zvezde ponovo su podbacili i u svet će ići ružne slike sa stadiona u Humskoj.  Bakljada, tuča, žandarmi sproveli "delije" sa juga! Na terenu stadiona u Humskoj izbila je tuča na južnoj tribini među navijačima Partizana, a na severnoj tribini su navijači Zvezde napravili bakljadu.  Hitna pomoć: Više povređenih na "večitom derbiju"! Najmanje 17 navijača povredjeno je večeras u tuči koja je izbila na fudbalskoj utakmici izmedju Partizana i Crvene zvezde, u Beogradu.

Fudbal 13.12.2017 | 20:30
Užasne slike derbija, krvavi i goli huligani...!
Prema nezvaničnim informacijama grupa "Delija" se infiltrirala na jugu gde je nastala opšta pometnja i tuča.

Brojniji "Grobari" su ih skinuli do gaća, a jedan navijač je skroz ostao go.

Nemiri na jugu su potrajali nekoliko minuta, na tribini nije bilo policije, a glavni sudija susreta Milorad Mažić nije prekinuo igru, javlja reporter B92 sa stadiona.

Baklje su u međuvremenu sa severa počele da lete prema terenu, a jedan navijač Partizana je povređen pa je ambulantnim kolima odvezen sa stadiona.

Prvi incidenti su izbili oko 20. minuta, da bi u 40. minutu Žandarmerija morala da reaguje i izvede jednu grupu navijača sa tribine i stadiona. Nezvanično, reč je o grupi navijača Zvezde kojima su pristalice Partizana sa juga skandirali "Ubij C****" dok su ih žandarmi sprovodili sa tribina kroz tunel za igrače.



Hitna pomoć: Više povređenih na "večitom derbiju"! Najmanje 17 navijača povredjeno je večers u tuči koja je izbila na fudbalskoj utakmici izmedju Partizana i Crvene zvezde, u Beogradu.

"Povređeno je 17 do 19 navijača, još se ne zna tačan broj jer se nisu sve ekipe vratile sa terena. Jedan mladić je prevezen na reanimaciju na Vojnomedicinsku akademiju koja je dežurna", rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Tuču na južnoj tribini koja je trajala duže od 10 minuta, na kraju je zaustavila žandarmerija i potom sa stadiona izvela nekoliko navijača.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar