TV Partizan: Ovako je Terzić pričao o Karadžiću...

Na kanalu TV Partizan objavljen je raniji razgovor sa Zvezdanom Terzićem, sadašnjim generalnim direktorom Zvezde. Tema je bio Tomislav Karadžić, nekadašnji predsednik FSS i Partizana.

Fudbal 13.12.2017 | 16:15
TV Partizan: Ovako je Terzić pričao o Karadžiću...
Crvena zvezda nastavlja da optužuje Fudbalski savez Srbije za "spregu sa Partizanom", uz tvrdnje da prvi čovek srpske fudbalske organizacije Slaviša Kokeza pomaže njenom najvećem rivalu.

Kokeza je, inače, došao na čelo FSS kao kadar Crvene zvezde, nasledivši Tomislava Karadžića, koga su crveno-beli takođe optuživali za pomoć Partizanu i tražili njegovo smenjivanje.

Uoči "večitog derbija", Partizan je plasirao raniji razgovor Zvezdana Terzića sa Željkom Pantićem, u kojem je sadašnji generalni direktor crveno-belih, zapravo, branio Karadžića od čestih kritika, optužbi i prozivka na njegov račun.

"Tole Karadžić je jedno vreme bio predsednik FK Partizan, ali suštinski on ne pripada Partizanu, on nije kadar Partizana. On je bio slučajno u Partizanu, kao slučajni prolaznik. Niti on oseća Partizan kao svoj klub, niti Partizan oseća njega kao svog čoveka. On je čovek Subotice, čovek FK Spartak. Taj animozitet koji postoji između Crvene zvezde i navijača Zvezde prema Toletu verovatno vuče korene iz nekih poteza koje su navijači ili klub prepoznali da je činio Tole Karadžić za vreme svog mandata predsednika FSS. Mada, poznavajući Toleta ja sam ubeđen da on nikada ništa nije uradio da bi pomogao Partizanu. On je imao neutralan stav bez ikakve namere da odmogne jednima ili drugima", govorio je Terzić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar