Momak iz Drvara: Uvijek mislimo na Partizan!

Rodić: I da smo dobili Real u Evropi, mislili bismo samo na Partizan! "Nismo znalci, ali se svim srcem borimo za klub", rekao je Zvezdin levi bek za "Glas Srpske".

Fudbal 12.12.2017 | 19:45
Momak iz Drvara: Uvijek mislimo na Partizan!
Crvena zvezda je u kratkom periodu obezbedila proleće u Evropi, došla do plus devet u Superligi, izvukla CSKA na žrebu i sada čeka okršaj s Partizanom u sredu.

O svemu tome za "Glas Srpske" govorio je Milan Rodić momak rođen u Drvaru.

Levi bek Zvezde je igrao u Rusiji za Zenit, Volgu i Krila Sovjetov tako da dobro poznaje i CSKA.

"Prezadovoljan sam protivnikom jer smo mogli i gore da prođemo, iako smo možda mogli da dobijemo i nekog lakšeg. Dobro ih poznajem iz ruske lige i radi se o velikom i kvalitetnom klubu koji ima ogroman budžet. Ipak, mislim da smo bolji od Moskovljana, koji su slabiji od Krasnodara, a koji smo eliminisali, pa se nadam ćemo to ponoviti sa ovim timom iz Rusije i definitivno imamo dobru šansu za prolaz dalje", rekao je Rodić za „Glas Srpske“.

Kako Rodić vidi CSKA?

"Dosta su dobra i iskusna ekipa, koja je godinama na okupu i znaju se u dušu. Redovni su na evropskoj sceni, kao i u vrhu ruskog prvenstva. Ipak, prija nam njihov stil igre i možemo se nositi s njima, tako da mi je drago što smo ih izvukli, a bio bih mnogo razočaran da smo dobili neku ekipu iz Španije, Italije ili Njemačke, koje nam nikako ne odgovaraju", dodao jeRodić.

Šansu za prolaz vidi u lošoj odbrani Armejaca.

"Njihova zadnja linija dosta je vremešna i primila je mnogo golova u Evropi. Godinama su tu braća Berezucki, kao i Sergej Ignjaševič. Činjenica je da imaju iskustva, ali su dosta statični, pa tu vidimo svoju šansu jer smo dosta brži i pokretljiviji. Ipak, moramo biti oprezni jer Vitinjo i Alan Džagoev znaju da iskoriste svaku priliku koja ima se ukaže", kazao je Rodić.

Razlog dobrih partija Zvezde vidi u odličnoj hemiji i velikom broju navijača Zvezde među igračima.

"Nismo znalci, ali se svim srcem borimo za klub. Generacija smo koja po fudbalskom znanju možda nije na nekom vrhunskom nivou i sigurno je bilo boljih, ali sada u ekipi ima velikih zvezdaša koji mnogo vole klub, pa se stvorila dobra hemija među nama, što nas je dovelo do proleća", rekao je Rodić.

Večiti derbi je u sredu od 18 časova na stadionu Partizana.

"To je za nas mnogo bitna utakmica i samo nam je derbi u glavi i nikako ne mislimo o odmoru nakon ubojitog ritma ove jeseni, tokom kojeg je klub odigrao više od 30 utakmica. Da smo kojim slučajem dobili Real u Evropi, mislili bismo samo na Partizan i idemo na njihov stadion po pobedu bez kalkulacija", izjavio je Rodić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

ja

12.12.2017 20:26

Tako je samo napred naj bolji ste.

ODGOVORITE
Name

Piksi

13.12.2017 08:59

Napred Zvezdo!

ODGOVORITE
Name

Дрвар

13.12.2017 22:07

Јеси мој ал си циган.

ODGOVORITE