Teodosić bez asistencije? Poslije sedam i po godina!

Srpski košarkaš pre meča sa Torontom nije zabeležio nijedno dodavanje protiv Partizana u polufinalu Fajnal fora Evrolige 2010. godine!

Košarka 12.12.2017 | 21:35
Teodosić bez asistencije? Poslije sedam i po godina!
Miloš Teodosić zaigrao je za Kliperse na meču protiv Toronta posle mesec i po dana pauze uzrkovane povredom stopala.

Teo je odradio odličan posao za 20 minuta na parketu, upisavši 12 poena, uz sedam skokova, ali ono što je iznenadilo mnoge je da je rubrika koja označava broj asistencija ostala prazna.

Srpski reprezentativac poslednjih godina upravo najveću pažnju privlači atraktivnim dodavanjima koji su postali njegov zaštitni znak.

Portal Trendbasket "pročešljao" je malo kada je Teodosić poslednji put odigrao utakmicu bez ijedne asistencije i došao do zanimljivog podatka. To je bilo pre sedam i po godina!

Prema njihovoj statistici to se prethodni put dogodilo na meču Fajnal fora Evrolige, 2010. godine, kada je nastupao za Olimpijakos, i to protiv Partizana.

Tog 7. maja pre sedam godina u Parizu Teodosić je predvodio tim iz Pireja do pobede (83:80) sa 17 poena, dva skoka, četiri ukradene lopte, ali bez asistencije. Na svim narednim duelima do ovog protiv Toronta prethodne noći upisao je makar po jedno dodavanje.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar