Kriza u Partizanu - Uprava uskoro o Muti i rezultatima

Upravni odbor bi trebalo ove nedelje da održi sastanak, vrlo moguće već u utorak.

Košarka 11.12.2017 | 22:15
Kriza u Partizanu - Uprava uskoro o Muti i rezultatima
Upravni odbor Partizana verovatno će se sastati u utorak, a teme će biti trenutna kriza igre i rezultata, kao i status trenera Miroslava Nikolića. Crno-beli su zabeleželi samo jednu pobedu u poslednjih devet utakmica u Jadranskoj ligi i Evrokupu.  

Na poslednjem meču u hali Pionir sa Cedevitom barem polovina prisutnih je zvižducima dočekala trenera i ispratila ga povicima “Muto, odlazi”.

Dva dana posle meča sa Cedevitom i sportski direktor Dragan Todorić je poručio da „nešto mora da se menja“, dok je predsednik Ostoja Mijailović nedavno dao podršku šefu struke.

Istovremeno, Mijailović je više puta najavio da će izaći u javnost sa tačnim podacima o visini i strukturi duga Partizana.

Inače, crno-bele već u sredu očekuje duel sa Bilbaom u Evrokupu, mada su i tu košarkaši Partizana već praktično izgubili šanse za plasman u Top 16 fazu.

Dakle, ostaje da se vidi da li Nikolić i dalje ima podršku predsednika, kao i članova upravnog odbora kluba, kao i da li Partizan planira da angažuje neka pojačanja kao što je Mijailović najavio pre nekoliko nedelja. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar