Nigdje ja ne idem!

"Loše sam se izrazio. . . Kazao sam da bi bilo lepo igrati sa Nejmarom i Mbapeom. Jednog dana". . .

Fudbal 22.11.2017 | 12:00
Nigdje ja ne idem!
Ponajbolji fudbaler Atletika Antoan Grizman kaže da se nije pokajao što je letos odlučio da ostane u klubu i dodao da ne planira odlazak! 

Prethodnih dana razni mediji javljali su kako je Barselona obezbedila potpis sjajnog Francuza za 100.000.000 evra, međutim, od tog posla, očigledno nema ništa. Tako barem tvrdi sam Grizman...

"Ne žalim što sam ostao. To je bio moj izbor", izjavio je on u poznatoj emisiji Telefut na jednoj od najpopularnijih evropskih televizija TF1. 

Grizman je u velikoj krizi, gol za Madriđane nije dao puna dva meseca - iliti 723 minuta - ali to ga ne brine previše. On poručuje da će raditi još napornije kako bi se što pre vratio u formu.

"Moje je da treniram i da radim, sve zavisi od mene. Imam taj problem da neke utakmice ne mogu da zaboravim. Radim i na tome"...

Budućnost jednog od najboljih napadača današnjice ono što je javnost najviše zanima. Dakle?

"Definitivno ne idem nikuda u januaru! Dolaze nam Dijego Kosta i Vitolo. Bićemo jaki, borićemo se do kraja. Nisam razgovarao sa predsednikom o odlasku". 

Novinara je zanimalo zašto je izjavio da bi voleo da igra u trilingu sa Nejmarom i Mbapeom...

"Loše sam se izrazio... Kazao sam da bi bilo lepo. Jednog dana... To svakako ne znači da ću preći u Pari Sen Žermen", zaključio je Grizman.  

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar