Otac me je tukao dok nisam oslijepila

Jelena Dokić bila je jedna od najboljih teniserki na planeti, te se u jednom trenutku našla na 4. mestu ATP liste, no njen život nije bio nimalo lak. U autobiografiji Nesalomiva iznela je šokantne detalje iz detinjstva.

Zabava 16.11.2017 | 08:40
Otac me je tukao dok nisam oslijepila
Ona kaže da ju je otac Damir toliko tukao da je mogla da oslepi. Gostujući u jednoj australijskoj emisiji, iznela je još mnoštvo detalja o torturi koju je trpela, a sam događaj zaprepastio je gledaoce.

“Udario me je u glavu, a od siline udarca pala sam na pod. Nastavio je da me udara krvnički. Jedan udarac bio je blizu uha, nakon čega mi se vid zamaglio. Kad sam došla sebi, usledila je nova runda mučenja. Terao me je da stojim dok me udara u glavu, a glava me već užasno bolela. Zatim me udarao i u cevanicu oštrim cipelama iz sve snage,” napisala je Dokićeva u knjizi, a prenosi Svet.


Ona je u autobiografiji opisala da je Damir pažljivo birao mesta gde će je mučiti kako bi se osigurao da ona nigde ne pobegne.
“Jednog dana odlučio se za kupatilo, malu prostoriju u kojoj nisam imala gde da pobegnem. Izvadio je svoj braon kožni kaiš iz pantalona i naredio mi da skinem sve osim brusa. Tada je počeo da me udara iz sve snage i da me vređa. Govorio mi je da sam drolja, kurva, beznadežna krava…,” naglasila je Jelena .

Mediji u Australiji svaki dan objavljuju samo deliće iz autobiografije, a juče se pojavio i prolog. Tu je Dokićeva detaljno opisala kako je izgledalo kada je izgubila u polufinalu Wimbledona od Linday Davenport, posle čega joj je Damir zabranio da spava u hotelu.

“Ne znam gde je tata bio. Trebalo je da idemo na večeru s mojim agentima Ivanom i Jonhom. Ostvarila sam veliki uspeh, sa 17 godina sam ispala u polufinalu Wimbledona. Zvala sam ga na telefon, javio mi se tek iz drugog puta. Pričao je sporo, iz njegovog glasa znala sam da je pijan. To je bio glas koji je obično imao posle belog vina, pomešanog s viskijem. Bio je besan i izgubljen. Rekao mi je da sam krava i da ne dolazim u hotel. Da ga ne zanima gde ću spavati, da ga nije briga,” napisala je Dokićeva, a u tekstu stoji i sledeće:

“Plakala sam, ali nisam želela da priznam da me je otac oterao. Jedan čovek iz moje agencije Advantage, Alan, čini mi se da je znao šta se dešava. Moja agencija je nakon toga iznajm.

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

miki iz melburna

16.11.2017 09:08

pazise sele odrecise takog oca

ODGOVORITE
Name

Ona se odrekla

16.11.2017 10:17

On je plakao i lagao prije par godina po novinama. Dobro je prosla, jer moj brat ne vi di na jedno oko od odarca. Moj otac je tukao nogama, sakama tako da preplete prste od obje sake da pojaca udarac. Govorio je da 'vidimo kako Srbijanac bije'. E, prestalo je kad mi je Bog dao snagu pa sam ga nokautirala poslije jedne tuce moje mame. Ona je pokusala da se objesi. Ja sam je skinula s vjesala i krenula da udaram Srbijanca. Poslije je plakao i pisao pisma. Skoro svaki dan 40 godina je pisao bratu pisma protiv nas. Nije otisao, jer nije u to doba bila para u Srbiji , a izdrzavao je majku, brata i snahu te bratova 2 sina. Citam sta Jelena pise i sjecam se svog zivota.

Name

bsk

16.11.2017 18:00

A mora i vi da ste bile previse dobre to je razlog sigurno.

ODGOVORITE
Name

malo

16.11.2017 18:12

Te je tukao razmazeno deriste, promijeni ime i prezime naj bolje za tebe .da nebrukas porodicu SRAMOTO sve su ti dali i tako im vracas DJUBRE .

ODGOVORITE
Name

vidi

16.11.2017 21:24

Veliš qme? Šta, nije prošla u finale pa ubij boga u njoj!? Jebate kakvih monstruma ima to je za nepovjerovat'.

Name

Super Star

16.11.2017 18:14

Koliko ja kontam ovde se radi o nekoj autoboigrafiji,znaci knjiga za siroke narodne mase.Da je poslusala Tatu sada je mogla od tenisa da zivi kao Bog.Zar mislite da Novak nije prosao slicno.Trnovit je put do zvijezda, a imaju dva puta,tezak i tezi.

ODGOVORITE
Name

Kako

16.11.2017 21:25

Kako to misliš? Trebalo je da trpi batinanja luđaka i onda bi postala No1? Ljudi, jeste li vi pri sebi kad ovo pišete?

Name

RE kako

17.11.2017 18:18

Zasto sad ne igra tenis? Nema vise tate,Sad pise knjige .Pogledaj je kao bure !.Ko joj sad smeta?

Name

Me

17.11.2017 15:15

Potpuno ja nju razumijem, bio sam I ja tucen, imodar, od moga oca, zato sam I otiso od Kuce 1988, I sad mi je drago sto sam to uradio,.

ODGOVORITE