Partizan suspendovao Semjuelsa!

(Ne)očekivana odluka kluba iz Humske! Košarkaški klub Partizan suspendovao je centra sa Jamajke Samarda Semjuelsa zbog narušavanja klupske discipline kao i odredaba ugovora.  Iskusni centar van tima do odluke disciplinske komisije kluba.

Košarka 16.11.2017 | 14:45
Partizan suspendovao Semjuelsa!
Suspenzija će biti aktivna do konačne odluke disciplinske komisije kluba.

Semjuels je posle poraza od Albe na Instagramu kritikovao klub, trenera Miroslava Nikolića, pitao kad će plata i imao jedan seksistički komentar o novinarkama.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je rekao da je Semjuels dobio prvu platu, iako je tek 20 dana u klubu.

Ne možemo da kažemo da je iznenađenje.  Moglo je to da se nasluti posle današnjeg  obraćanja predsednika crno-belih Ostoje Mijailovića! Partizan je do daljeg supendovao centra sa Jamajke Samarda Semjuelsa.
„KK Partizan NIS, doneo je odluku da zbog narušavanja klupske discipline kao i odredaba ugovora, suspenduje centra Samarda Semjuelsa. Suspenzija će biti aktivna do konačne odluke disciplinske komisije kluba povodom prekrašaja koje je košarkaš učinio“, stoji u saopštenju Partizana.

Nekadašnji član Barselone je posle poraza od Albe bio aktivan na Instagramu. Požalio se da nije primio platu i uz ušao u raspravu sa pojedinim navijačima najtrofejnijeg srpskog kluba.

Košarkaški klub Partizan saopštio je da je doneo odluku da suspenduje svog igrača Samarda Semjuelsa "zbog narušavanja klupske discipline, kao i odredaba ugovora".

Suspenzija će važiti do konačne odluke disciplinske komisije kluba, povodom prekršaja koje je načinio košarkaš sa Jamajke.

Semjuels je objavio dva statusa na Instagramu, od kojih je u prvom, posle meča protiv Albe, kritikovao odluku trenera Miroslava Nikolića da ga povuče na klupu i rekao da "uglavnom ne daje izjave ženama", gde je ostalo nejasno šta je time hteo da kaže.

U sredu je priredio još veću tiradu, u okviru koje je pitao kada će da mu "legne" prva plata, žalio se da ga ne poštuju i objašnjavao kako samo brani svoj lični integritet.

Ova odluka znači da će Partizan u subotu najverovatnije dočekati Olimpiju bez svog poslednjeg pojačanja.

Samjuels je nastupio na tri utakmice ABA lige i dve utakmice Evrokupa. Na debiju protiv Cibone zabeležio je 16 poena i šest skokova, a najbolju partiju pružio protiv Lokomotive Kubanj, kada je imao 17 poena, 11 skokova i tri asistencije.

Sigurno je da će Semjuels preskočiti duel protiv Olimpije u Beogradu. 

Izvor: B92/mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar