Ko je prokleo Real Madrid?!

Rendolf na novoj pauzi, promaja pod košem! Ovoga puta u pitanju je stopalo.

Košarka 17.11.2017 | 21:30
Ko je prokleo Real Madrid?!
Nema kraja povredama u Real Madridu. Entoni Rendolf će morati opet da pauzira, samo ne zbog povrede ramena koju je ranije vukao, već zbog povrede stopala.

Povredio je treću metatarzalnu kost u desnom stopalu u ubedljivom porazu od Baskonije. Prema prvim procenama čeka ga najmanje dva meseca pauze. To znači da će Pablo Lasoimati ozbiljne probleme pod košem, s obzirom da se Ognjen Kuzmić neće vraćati na parket do kraja sezone, a da će Gustavo Ajon će biti van terena nekoliko meseci.

Rendolf će tako propustiti jako bitan period za Real Madrid. Kraljeviće u narednih mesec dana očekuje pakle raspored i čak devet utakmica u oba takmičenja. Betis, Gran Kanarija, Mursija i Obradoiru u Endesa ligi i Unikaha, PAO, Crvena zvezda, Olimpijakos i Barselona u Evroligi. Laso od visokih igrača na raspolaganju ima Mačijulisa koji malo igra, veterana Rejesa, novajliju Tavaresa, Amerikanca Tomkinsa i mladiće Radončića i Hustu. Samo je Tavares od njih klasični centar... 

Real je izgubio tri evroligaške utakmice zaredom i uz to El Klasiko. Poraz od Baskonije je najubedljviji poraz Kraljevića u modernoj eri Evrolige.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar