Zagorac tri godine u Partizanu!

Rade Zagorac novi je košarkaš Partizana i sa ‘crno-belima’ će potpisati trogodišnji ugovor, potvrđeno je za B92.

Košarka 15.11.2017 | 16:00
Zagorac tri godine u Partizanu!
Zagorac će biti predstavljen na vanrednoj konferenciji za medije na stadionu u Humskoj 1, od 16.30.

Konferenciju je zakazao predsednik kluba Ostoja Mijailović i spekulisalo se da će biti priče o Samardu Semjuelsu koji je kritikovao klub, kao i o sudbini trenera Miroslava Nikolića, ali ona nikada nije bila pod znakom pitanja.

U međuvremenu, on je za televiziju "Arena sport" izjavio da mu je igranje u crno-belom dresu dečačka želja, ali i da su postojale nesuglasice između njegovog menadžera i kluba – Partizan je želeo potpis na tri godine i kada je taj detalj utanačen, saradnja će biti obelodanjena. 

"Od starta sam želeo da zaigram za Partizan, to je neka moja dečačka želja. Uvek sam imao tri želje. Jedna je bila Partizan, druga reprezentacija i treća NBA liga. Po površini sam zagrebao druge dve, a i dalje imam priliku da ostvarim treću i zaigram za Partizan", rekao je nedavno Zagorac. 

Finansijski ugovori nisu još poznati, ali je momak iz Beograda istakao da mu taj aspekt nije previše važan. 

Talentovani igrač je prethodnih je prethodnih pet sezona igrao za Megu, da bi letos potpisao trogodišnji ugovor sa Memfis Grizlisima. 

Međutim pred početak NBA sezone su u Memfisu odlučili da je Zagorac višak i raskinuli su ugovor sa 22-godišnjim Radetom koji igra na poziciji krila.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar