Toni Cetinski se oglasio pismom

Pevač Toni Cetinski je prije nešto više od deset dana izazvao stravičnu nesreću u kojoj je stradao čovjek, a sada se oglasio potresnim pismo.

Zabava 15.11.2017 | 12:46
Toni Cetinski se oglasio pismom
Toni je 3. novembra oko 14 sati u rovinjskoj Pustoj ulici svojim Mercedesom naleteo na 62-godišnjeg Ibrahima Kevljanina, koji nažalost više nije živ.

Još nije utvrđeno da li je Kevljanin već mrtav ležao na putu ili ga je usmrtio poznati pjevač koji ga je pregazio. To će pokazati rezultati toksikološkog vještačenja.

Toni se još jednom oglasio na društvenim mrežama i zamolio sve one koji se bave pretpostavkama da to više ne rade, već da sačekaju da zvaničnici saopšte svoje zaključke:

- Molim medije da ne iznose poluinformacije u vezi okolnosti nesreće kao ni nepotpune i neslužbene rezultate obdukcije i vještačenja jer na taj neprofesionalan način ne činite ništa pametno kako bi olakšali ni jednoj od porodica već samo nanosite bol svima. Strpimo se da se istraga privede kraju i da se utvrde sve relevantne činjenice tog nesretnog događaja. Molim čak i članove moje porodice da ne komentarišu neslužbene informacije - napisao je između ostalog pjevač.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar