Muta: Igokea je mnogo važna utakmica!

Trener Partizana Miroslav Nikolić duel sa Igokeom u 5. kolu ABA lige označio je od velike važnosti za crno-bele kako bi se izdvojili iz sredine tabele.

Košarka 20.10.2017 | 18:45
Muta: Igokea je mnogo važna utakmica!
Crno-beli su, nakon startna dva poraza od Mornara i MZT, ostvarili dva trijumfa u regionalnom takmičenju protiv FMP i Zadra, i sada žele da nastave niz.

"Igokea u dosadašnjem toku sezone igra jako dobro, bolje nego što njihov skor pokazuje. Imaju odlične igrače, jakog stranca na poziciji četiri i veoma su opasni, što su uostalom i pokazali protiv Cedevite i Budućnosti. Mi ćemo im se suprotstaviti našom mladošću i agresivnom igrom u oba pravca igre. Nama je ova utakmica jako važna, puno timova ima isti skor kao i mi i pobeda bi nam mnogo toga donela", ističe Nikolić. 

Mladi košarkaš Vanja Marinković naglašava da ekipa mora da odigra najbolju partiju u sezoni ako namerava da pobedi. 

"U predsezoni smo se sa Igokeom sastali dva puta i skor je 1-1, ali od tada smo se pojačali i oni i mi, tako da će sutrašnja utakmica biti nešto sasvim drugo. Pokazali su dobru formu, da mogu svakoga da pobede i moraćemo da pružimo svoju najbolju partiju do sada ako mislimo da dodemo do pobede", rekao je Marinković. 

Utakmica 5. kola ABA lige izmedju Partizana i Igokee igra se u subotu od 21 sat u hali "Aleksandar Nikolić".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar