"Arsenal je Liga šampiona, ali nisu dominirali!"

"Svaki poraz boli, bez obzira na to protiv koga igrate. Nije prijatno. Bitno mi je da su momci dali sve od sebe i mogu da im čestitam", kazao je Vladan Milojević nakon poraza od Arsenala (0:1).

Fudbal 20.10.2017 | 11:30
"Arsenal je Liga šampiona, ali nisu dominirali!"
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da ga poraz od Arsenala boli, ali je čestitao svojim fudbalerima jer su dali sve od sebe protiv velikog kluba.

Njegovi fudbaleri poraženi su golom Olivijea Žirua u 85. minutu, a utisak je da je vicešampion do tog momenta, odnosno pre isključenja Milana Rodića, bio potpuno ravnopravan sa članom Premijer lige koji je doduše nastupao u kombinovanom sastavu.

"Svaki poraz boli, bez obzira na to protiv koga igrate. Nije prijatno. Bitno mi je da su momci dali sve od sebe i mogu da im čestitam. Imali smo mnogo dobrih šansi, mogli da povedemo... Jednostavno, nisam video da je Arsenal toliko dominirao i pravio nam probleme", rekao je Milojević na konferenciji za novinare posle utakmice.



Osvrnuo se i na druži žuti Milanu Rodiću...

"To je, po mom utisku, prelomilo utakmicu. Ne znam da li je bio ili ne. Nije bio neki udarac, već skok. U Engleskoj ima mnogo gorih startova pa nisu... Mislim da je žuti karton dat prestrogo", kazao je Milojević.

Trener Crvene zvezde je rekao da utakmice sa ekipama poput Arsenala mnogo znače njegovim igračima.

"Igrači kroz jake utakmice dolaze do iskustva. Sem Milijaša i Anđelkovića, ostalima su ovo prve utakmice u Evropi. Potrebne su im ovakve utakmice, a da biste ih igrali morate da dođete na ovaj nivo. Mnogo nam znači da se odmerimo i mislim da su se igrači pokazali u pravom svetlu", kazao je Milojević.

On nije želeo da komentariše nastup Gelora Kange, uz reči: "Kanga je ništa manje ili više bitan od ostalih. Izdržao je, igrao, dao sve od sebe i ne bih ga posebno komentarisao".

Zvezda ima četiri boda, koliko i BATE Borisov, Arsenal devet, a Keln nula, posle tri kola Grupe H Lige Evropa.

"Okrenućemo se domaćem prvenstvu, ima mnogo vremena do sledeće utakmice u Ligi Evrope. Videćemo, želimo dalje, daleko bilo da ne. Igrali smo protiv ekipe koja je ekipa Lige šampiona, ne potcenjujući ovo takmičenje. Arsenal je overio prolazak dalje i drugi tim će se tražiti među ostala tri, ne bih isključio Keln. Bez kalkulacija", rekao je Milojević.

Zvezda i Arsenal će se 2. novembra u Londonu sastati u četvrtom kolu Lige Evropa.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar