Prošla kroz pakao: Jedva ostala živa

Tina Ivanović je prije tri godine prošla kroz pravi pakao! Atraktivna pjevačica je na rutinskoj ljekarskoj kontroli saznala da ima tumor na dojci i da su joj šanse da preživi male!

Zabava 30.09.2017 | 15:37
Prošla kroz pakao: Jedva ostala živa
Tina je u šoku dočekala izvještaj ljekara, koji je dijagnostikovao da se opaka bolest velikom brzinom širi kroz organizam. Doktori su joj između redova rekli da postoji opasnost po njen život.

Naslutila bolest

''U oktobru 2014. godine sam se samopregledala i napipala tri limfne žlezde ispod grudi i pazuha. Lekari su najpre pomislili da imam rak limfnih žlezda, što je za mene bilo kao šamar. Onda su otkrili da je u pitanju promena na dojci i uputili me na dalje preglede'', ovako je svoju životnu priču za ''Stori'' počela Tina.

''Najgore je bilo kad je doktor rekao: „Samo da nije otišlo na kosti.“ Gledala sam ga belo, hladan znoj me je oblio. Odmah su sazvali konzilijum i uputili me na detaljne preglede - ultrazvuk, magnetnu rezonancu, skener. Rekli su mi da su prognoze jako loše'', priča pjevačica i kaže da joj se tada svijet srušio.

Podrška muža

''Sve me je pogodilo kao grom iz vedra neba. Planiraš nove pesme i napredak u karijeri, a onda te stigne bolest i počnu borba i neizvesnost. Pomislila sam na svog sina, roditelje, supruga Zvezdana'', kroz suze priča Tina, znajući da ne smije da poklekne.



Najveća podrška bio joj je upravo Zvezdan, a dobre vijesti su dočekali zajedno.

''Posle prve operacije i biopsije, ispostavilo se da oboljenje nije maligno. Bilo mi je lakše, rodila se nada. U početnoj je fazi i nije se raširilo, a na vreme je otkriveno. Plakali smo od sreće na dobre vesti. Zvezdan mi je opisao trenutak kad je doktor izašao iz operacione sale i pokazao mu podignute palčeve'', govori Tina i savjetuje ženama da redovno idu kod doktora.

''Ništa nije važnije od zdravlja. Bitno je da žene čim primete nešto neobično, odmah idu kod doktora! I na svakih šest meseci da obavljaju kontrolu'', završava Ivanovićeva.

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

LUM

30.09.2017 13:46

Bravo!!!!!

ODGOVORITE