U Hag idem samo ako me natjeraju

Na konferenciji za novinare održanoj tokom petog vanrednog zasedanja Narodne skupštine, lider SRS je rekao da nakon 12 godina provedenih u Hagu on neće dobrovoljno ponovo ići u tribunal

Srbija 20.09.2017 | 14:10
U Hag idem samo ako me natjeraju
Lider SRS Vojislav Šešelj rekao je da je na poziv žalbenog veća Haškog tribunala da prisustvuje završnoj reči u svom slučaju odgovor dao još pre godinu i po dana i da ne planira da ide u Hag, osim ako ga neko ne natera.

Na konferenciji za novinare održanoj tokom petog vanrednog zasedanja Narodne skupštine, Šešelj je rekao da nakon 12 godina provedenih u Hagu i u situaciji kada nije dokazano nijedno krivično delo koje mu je stavljeno na teret, on neće dobrovoljno ponovo ići u tribunal.

"Dobrovoljno ne idem, osim ako me ne isporuči naprednjački režim i Aleksandar Vučić", rekao je Šešelj novinarima.

Upitan da komentariše medijske napise o stanu ministra Aleksandra Vulina i novcu koji je, kako Vulin kaže, pozajmio od tetke, Šešelj je šaljivo rekao: "Možda je on dobio miraz", a za pola dva danas najavio je "interesantno suđenje" koje će imati s liderom pokreta Dosta je bilo Sašom Radulovićem.
 
(Agencije)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

borac

20.09.2017 12:14

Nategli su ga strnci pustili znajuci da nece ponovo doci u protivnom mogao je dobiti odstetu za 12 godina ovako mu propada nije ni Seselj bas od neke pameti .

ODGOVORITE
Name

Ai

20.09.2017 13:17

Nisi ni do kolena Šekija. Šeki kralj.

Name

goran

20.09.2017 13:23

@borac Po statutu UN suda u Hagu nema odstete. A po meni Seselj se sam zeznuo jer je radi svog dugog jezika zaradio par kazni koje je odsluzio cuceci u zatvoru.

Name

re

20.09.2017 13:45

Deri ga !!

Name

Dragutin

20.09.2017 12:40

E,stvarno si više dosadan!!!Radiš za CIA kao i svi ostali,samo glupi ljudi na Balkanu mogu da veruju da si se stvarno odbranio “sam“ u Hagu!!!E,da si ti stvarno “sam“ bio protiv SAD ne bi ti sastavio ni godinu dana!!!Šešelj je još 1990 vrbovan od strane CIA da radi za SAD,pa prilikom napada na Irak je davao izjave u korist SAD kako će Srpski četnici na čelu sa njim da brane SAD od Sadama Huseina!!!Šešelj i njegov kum Vuk Drašković su još od 1990-te postali punopravni saradnici CIA i MI6,a za Udbu su počeli da rade još za vreme SFRJ!!! Navukli su lakomisleni Srpski narod na Balkanu na lažni nacionalizam, narod naseo na njihove nacionalističke priče,a oni se obogatili na stradanju srpskih patriota!!! Udba ih slala u SAD da špijuniraju i uzimaju novac od tamošnje Srpske emigracije i sad kad su provaljeni ne smeju da se sastanu ni sa kim od tamošnjih Srba!!! Najobičniji lažovi “kumovi” kao fol Srpski nacionalisti po nalogu CIA!!!

ODGOVORITE
Name

Re Dragutin

20.09.2017 13:34

Ajdee, bježi! Aaaaa

Name

re

20.09.2017 15:05

On ni bakicama vise Nije interesantan!!