Lebron u Lejkersima od 2018?


Bombastična vest s one strane Atlantika.

Košarka 17.09.2017 | 22:52
Lebron u Lejkersima od 2018?
Transfer Kajrija Irvinga u Boston je ovog leta bio najveća vest na transfer tržištu u NBA ligi, a izgleda da to nije jedina loša vest za Klivlend. S one strane Atlantika stiže još bombastičnija vest.

“Lebron Džejms se 2018. godine seli u Los Anđeles Lejkerse”!

Mogućnost o kojoj se odavno šuška i spekuliše, ali koju je večeras podgrejao ugledni novinar i kolumnista ESPN-a, Piter Veksi.
“Mesecima unazad mediji govore o Lebronovom odlasku. Želim da prekinem sve spekulacije i sa punom sigurnošću mogu reći da će Lebron napustiti Klivlend i da će postati novi član Los Anđeles Lejkersa, kojima želi da vrati status velikog tima”, napisao je Veksi.

Ovaj kolumnista spada među izvore kojima se veruje i njegova poruka je odjeknula jako širom Amerike i sveta.

Lebronov transfer u Lejkerse je priča koja se najavljuje već nekoliko meseci, ali do sada nijedan pouzdan izvor poput Veksija nije ovako izričito tvrdio da je stvar završena.

Džejms nije krio da je nezadovoljan nekim stvarima u Klivlendu, a dodatno je podgrejao glasine nekim potezima koji ga približavaju Lejkersima. Kralj je nezadovoljan potezom uprave da se rastanu sa generalnim menadžerom Dejvidom Grifinom koji je bio arhitekta šampionskog tima iz pretprošle sezone i najzaslužniji za Lebronov povratak iz Majamija u Ohaju.

Lebron je ovog leta dao naznake selidbe u Los Anđeles kada je rekao javno da će taj grad u budućnosti biti njegov dom i kada je sa suprugom posetio neke školske ustanove u Gradu anđela.

Los Anđeles Lejkersi se već nekoliko sezona nalaze među najslabijim klubovima NBA lige i pate za povrtakom u vrh gde im je i mesto. Posle penzionisanja Kobija Brajanta su počeli da prave plan o sklapanju moćnog tima i nekim potezima su uspeli da rasterete klupski budžet za dovođenje superstara poput Lebrona. On bi uz talente poput Bola, Rendla, Klarksona, Ingrama i ostalih trebalo da započne novu dinastiju u Lejkersima i vrati slavni klub na tron najjače lige na svetu.

Ali tek od sledećeg leta...

(mozzarsport)

Komentari / 0

Ostavite komentar