Živo javljanje reporterke CNN-a

Na području Floride proglašeno je stanje prirodne katastrofe nakon što je tu američku saveznu državu pogodio uragan Irma.

Svijet 11.09.2017 | 09:04
Živo javljanje reporterke CNN-a
Uragan Irma danas je spušten na kategoriju 1, kako je objavio Američki centar za uragane. Iz ovog Centra je naglašeno da bi vjetar mogao jačati dok se Irma pomiče prema sjeveru.

Irma, najsnažniji uragan na Atlantiku otkako postoje mjerenja, prethodno je devastirao Karibe i usmrtio 25 osoba na četiri otoka, Svetom Martinu, Svetom Bartolomeju, Angvili i Barbudi. Poplavljena je i kubanska prijestolnica Havana, ali od tamo zasad nema informacija o žrtvama. Agencije javljaju da je ukupno dosad potvrđena smrt najmanje 29 ljudi, od kojih četvero na Floridi, a 6,3 milijuna ljudi dobilo je naredbu za evakuaciju.

Dok u skloništima Miamija nema struje i voda nadire u njih ruše se kranovi golemih dizalica, a hitne su službe prestale odgovarati na pozive.

Za to vrijeme novinarske ekipe su na terenu i prate sva dešavanja. Pogledajte dramatično javljanje reporterke CNN-a koja se borila sa snažnim vjetrom dok je izvještavala o uraganu Irma.



(N1)

Komentari / 0

Ostavite komentar