Najbolje obučen muškarac ove godine

Izgleda da mu je devojka "prenela" ljubav prema modi…

Moda i ljepota 09.09.2017 | 14:45
Najbolje obučen muškarac ove godine
Pevač Zejn Malik proglašen je najbolje obučenim muškarcem 2017. godine!

Zejn je nekada bio član jednog od najuspešnijih muških bendova svih vremena - One Direction - a onda je pre dve godine započeo solo karijeru. Ima 24 godine, već duže vreme je u vezi sa manekenkom Điđi Hadid, a "Hugo Bos" mu je u saradnji sa magazinom GQ sada dodelio i nagradu za najbolje obučenog muškarca 2017. godine.

A izgleda da mu je tu ljubav prema modi "prenela" upravo Điđi.

"Stalno kradem stvari iz njenog ormana. Košulje, majice, šta god… Ne nosim ih nužno napolje, ali ih nosim kod kuće i nije me briga - sve dok izgleda kul", kaže Malik i dodaje da joj redovno "krade" i naočare za sunce.

"Mislim da nije baš srećna zbog toga jer sam izgubio nekoliko pari".



Sviđalo vam se ili ne kako se Zejn oblači, činjenica je da se ne plaši da eksperimentiše kada je reč o modi. Setite se samo kada se na Met Gala balu pojavio sa metalnom rukom poput robota… Takođe, modni stručnjaci ga hvale jer jednako dobro uspeva da iznese i takozvani "strit stajl" i smoking.

"Moj tata je uvek govorio da bi trebalo nositi stvari koje ti dobro stoje, umesto brinuti samo o brendu. Time se uvek vodim. Obući ću bilo šta, sve dok to na meni dobro izgleda. Zaista mi nije važno koja je marka i koja je cena", kaže pevač.

Malik kaže da voli da kupuje vintidž odeću, a na pitanje čiju bi odeću voleo da "ukrade" kaže: "Tupaka Šakura. On je imao neviđeno dobre ‘Versaće’ stvari, džempere i farmerke koji su izgledali neverovatno".

Najbolje obučeni muškarac 2017. godine kaže da "ima previše odeće" i da je krajnje vreme da počne da je poklanja ljudima.

U videu pogledajte neke njegove odevne kombinacije:



(Mondo.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar