Komšinica oplela po supružnicima

Iako Darko Lazić tvrdi da priču o tajnoj vezi njegove žene Ane Sević i Ace Lukasa izmišlja neko od kolega ne bi li ga ponizio, komšije iz rodnog Brestača nisu baš ubjeđene da tu ima samo dima bez vatre.  Oni kažu da je i porodici Lazić mnogo neprijatno zbog svega što se priča i piše i da izbjegavaju sva pitanja ljudi u selu.

Zabava 28.08.2017 | 15:09
Komšinica oplela po supružnicima
''Darkove roditelje je sramota da izađu iz kuće, doskoro su veličali sina, a sada kad ih selo ogovara nema ih. Nisam dobra s njima, jednom sam im tražila nešto da mi pomognu i oni su odbili. Svi su se uobrazili otkako je Darko počeo da peva, pre su bili normalni ljudi. Svi smo mislili da je on švaler i da voli da menja ženske, a ispostavi se da je ova njegova mala opasna. Selo ko selo, svašta se priča, njegovima niko ništa ne sme da kaže u lice, ali i te kako pričaju sa strane.



Znate kako kažu, svaki lonac nađe poklopac. Ako on nju vara, sigurno je da vara i ona njega. Ja sam mislila što li ga ona trpi kad samo menja ženske, ali sad vidim da i ona ima švalera. Jedino je mogla da nađe nekog mlađeg. Inače, ne viđam ih ovde, u selo slabo dolaze. Imaju oni pametnija posla", kaže komšinica Slavica iz Brestača, koja je u medijima pratila priču o tajnoj aferi i porukama koje je Ana slala Lukasu.

Izvor: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

RedBull

29.08.2017 06:51

I ova Slavica prava mahalusa.Svoj hljeb jede a tudju brigu vodi. De Slavice malo vidi sta u tvojoj kuci ima i u tvom dvoristu .Pusti komsije nek zive svoj zivot.

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

29.08.2017 08:06

Svaki čovjek na sebi nosi dvije torbe. Jednu veću je stavio na ramena ispred sebe,na prsa i tu drži tuđe probleme. Drugu,manju je objesio na leđa i tu su mu njegovi problemi. Pošto mu je ova prva torba ispod nosa on stalno rješava tuđe probleme i brige i njih komentariše,pa zbog toga nema vremena da se bavi svojim problemima iz one druge torbe. Ovo sam davno čuo od jednog starijeg čiče i mogu reći da je živa istina. Eto,i ova Slavica je primjer da je to tako.