Jelena pijana izazvala udes

Spisateljica i bivša TV voditeljka Jelena Bačić Alimpić izazvala je udes u Novom Sadu kada se, vozeći pod dejstvom alkohola i brzinom većom od dozvoljene, zakucala u drugi automobil.

Zabava 24.08.2017 | 12:43
Jelena pijana izazvala udes
Udes se dogodio oko 13 časova u ponedeljak u prometnoj ulici Braće Popović, a kako je utvrđeno na licu mjesta, spisateljica je imala 1,79 promila alkohola u krvi.

Ona je zbog toga, kako je potvrdio izvor iz policije, privedena u policijsku stanicu i određeno joj je zadržavanje do otriježnjenja, piše "Blic".

Bačić Alimpić je vozeći svoj "Suzuki" naletjela na vozača iz Beške čiji je automobil oštetila, a s obzirom da je vozila brže nego što je predviđeno, čudo je što niko u udesu nije povređen.

Protiv nje će biti podnijeta krivična prijava, a prema važećem Zakonu o bezbjednosti saobraćaja, pijanstvo od 1,61 do 2 promila tretira se kao veoma teško i uz njega ide obavezno zadržavanje na triježnjenju do 12 sati.

Pored toga, ukoliko vozač u stanju veoma teške alkoholisanosti, izazove nesreću, sleduje novčana kazna od 30.000 do 50.000 dinara, kao i 15 kaznenih poena, a izvjesno je i da spisateljica, kako sleduje po zakonu, neće moći da vozi narednih osam mjeseci.

Izvor: Alo

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Smoki

24.08.2017 11:08

U buvaru i obavezno oduzeti vozačku na pet godina.

ODGOVORITE