Fotka u bikiniju premijera Srbije

Premijerka Srbije Ana Brnabić često ljetuje u Hrvatskoj, a jednom prilikom su je uhvatili i novinari.  Premijerku Srbije Anu Brnabić, zbog funkcije koju obavlja, uvijek viđamo u odjevnim kombinacijama kao što su sako i pantalone.  Zato je njena fotografija u bikiniju koja se pojavila na Tviteru bila pravo iznenađenje za sve korisnike ove društvene mreže.

Zabava 24.08.2017 | 09:15
Fotka u bikiniju premijera Srbije
O njenom privatnom životu se veoma malo zna, a kako je nedavno otkriveno, ona je u vezi sa doktorkom sa kojom inače ide na more.

Fotografija koja se sada dijeli po društvenim mrežama nastala je prije 7 godina, 2010. tokom ljetovanja na Krku.



Inače, predsjednica Vlade se nedavno vratila sa godišnjeg odmora, koji je iskoristila da sa partnerkom skokne do Hrvatske, odnosno do ostrva Krka, gde Brnabićeva ima porodičnu kuću. Među onima koji su imali priliku da upoznaju lijepu devojku nove šefice Vlade bili su i ministri.

Kako su pisali mediji, prvi potpredsjednik Vlade Ivica Dačić posebno je bio očaran djevojkom premijerke koja mu je predstavljena na ekskluzivnoj večeri u zgradi „Geozavoda“, koju je za ministre i njihove partnere organizovao Aleksandar Vučić još dok je bio na čelu Vlade.

Izvor: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar