Nedović: Dovoljno mi je teško...!

Nemanja Nedović reagovao je na pisanje španskog lista iz Malage da je potvrdio da će "po svaku cenu" igrati za Srbiju na Evrobasketu.

Košarka 23.08.2017 | 08:45
Nedović: Dovoljno mi je teško...!
Portal 'La Opinion Deportes' naveo je da je bek Unikahe u izjavi za srpske medije rekao da oporavak ide dobro i da će preskočiti Akropolis kup, ali da će igrati na Evrobasketu.

"Gde i kada sam rekao i potvrdio da ću igrati na Evrobasketu 100 odsto?!?!", napisao je Nedović na Tviteru.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde i Golden Stejt Voriorsa povredio se na pripremama na Kopaoniku pre nešto više od dve nedelje, od kada je van trenažnog procesa, dok su mu doktori posle pregleda u Malagi dozvolili da se vrati u nacionalni tim.

"Sve vas molim, svi radimo zajedno na donošenju prave odluke za moju budućnost. Ta odluka još uvek nije donesena. I ovako mi je dovoljno teško. Nemojte mi još više otežavati i nemojte zbunivati ljude lažnim vestima. Hvala", dodao je Nedović.

Evropsko prvenstvo počinje 31. avugsta i traje do 14. septembra, a potencijalni izostanak sjajnog beka bio bi novi ogroman udarac za 'Orlove' i selektora Aleksandra Đorđevića.

Pre dva dana ostali smo bez Miloša Teodosića, koji se tako priključio Marku Simonoviću i Miroslavu Raduljici, ali i Nemanji Bjelici i Nikoli Jokiću, za koje je odavno poznato da neće biti deo reprezentacije ovog leta.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar