Partizanov Bejker povrijedio potkoljenicu!

Novog "pleja" Partizana očekuje pauza, ali bi trebalo da bude spreman za početak sezone.

Košarka 23.08.2017 | 08:15
Partizanov Bejker povrijedio potkoljenicu!
Američki plejmejker Ijan Bejker (24, 185 cm) koji je tokom ljeta pojačao Partizan doživio je povredu na treningu u sklopu priprema za novu sezonu, ali ga ne očekuje naročito duga pauza.

Kako MONDO saznaje u pitanju je naprsnuće potkoljenice zbog kojeg bi on, prema prvim procjenama, trebalo da pauzira od 20 do 30 dana, što znači da će biti spreman za početak sezone koja počinje za oko pet sedmica.

"Bejker ima određenih problema sa potkoljenicom, ali o stepenu problema ne možemo da konkretno pričamo bez svih nalaza, samim tim ni o nekim budućim potezima o kojima javnost spekuliše", potvrđeno je MONDU u Partizanu čime su, bar za sada, odbačene priče o potencijalnom raskidu ugovora sa njim.

Logično pitanje koje se nameće nakon najnovijeg razvoja događaja, da će se Partizan zahvaliti na saradnji Bejkeru i krenuti u potragu za novim igračem na poziciji organizatora igre.

U slučaju da detaljne analize pokažu da Bejker mora da pauzira na duži period, recimo mesec dana ili više, za očekivati je u klubu razmisle i o modelu raskida saradnje jer Partizan nema vremena toliko da ga čeka.

Ako se, ipak pokaže da se radi o lakšoj povredi koja zahteva kraću pauzu, neće ni biti razloga za drastične poteze.

Ijan Bejker je jedan od dvojice Amerikanaca koji su pojačali crno-bijele, ali je sa Džejmijem Skinom ubrzo "poništen" ugovor nakon što on nije prošao ljekarske preglede.

Osim njih, u klub su stigli i Obrad Tomić, Tom Vilson i Aleksandar Aranitović, dok su na treninzima Partizana i Marko Pecarski i Janis Dimakopulos.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar