Krasnodar bez Ristića na Zvezdu!

Najbolji pojedinac prvog meča između Krasnodara i Crvene zvezde zbog povrede mora da pauzira oko dve nedelje, što znači da neće igrati u revanšu plej-ofa za Ligu Evrope na "Mitiću".

Fudbal 22.08.2017 | 19:15
Krasnodar bez Ristića na Zvezdu!
Trener Krasnodara Igor Šalimov moraće da pronađe novo rešenje na sredini terena za revanš protiv Crvene zvezde u plej-ofu za Ligu Evrope pošto Mihailo Ristić neće biti spreman.

Srpski vezista, najbolji akter prvog meča u Krasnodaru koji je ruski tim dobio 3:2 (1:0), zadobio je povredu na ligaškom meču protiv Rostova i zbog nje će morati da pauzira dve nedelje, što znači da će najmanje propustiti meč sa Zvezdom i Dinamom iz Moskve, javlja "Sport Ekspres".

Postoji mogućnost da on ipak dođe na revanš meč na stadionu "Rajko Mitić", koji je na programu u četvrtak od 21 čas, ali samo kao gledalac.

Mihailo Ristić je ovog leta stigao u Krasnodar iz Crvene zvezde i više puta je u prvom meču protiv svog bivšeg kluba "testirao" Milana Borjana, čak i postigao gol nije priznat, a zbog toga su mu pojedini navijači i zamerili.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar